Pentru barbații siguri pe ei: șamponul împotriva caderii parului Recupar

25 aprilie 2017

Studiile arată că problema caderii parului apare la 85% dintre barbatii cu varsta de peste 50 de ani. Însa, din diferite cauze, exista un îngrijorător procent semnificativ de barbati care se confrunta cu pierderea părului mult mai devreme, de la varsta de aproximativ 20 de ani. Previne si stopeaza caderea parului cu RECUPAR, samponul revolutionar pentru barbati impotriva caderii parului!

CALVIȚIA – pe locul 1 in topul temerilor
Cea mai mare temere a barbatilor, cand vine vorba de inaintarea in varsta, este sa cheleasca. Această temere este sustinută si de statistici specializate. Calvitia a devenit o afectiune care afecteaza multi barbati, de aceea a fost nevoie de o solutie care sa ajute la regenerarea firului de par si la fortificarea lui, pentru a putea preveni acest deznodamant.

RECUPAR – o formula activa studiata “de-a fir a păr”
In urma multor studii si teste efectuate, s-a obtinut un sampon cu o formula activa care sustine si stimuleaza regenerarea firului de par, fortifica radacina si intareste firul de par, conferind in acelasi timp si volum parului.

Secretul care sta la baza formulei unice a produsului RECUPAR este combinatia de ingrediente nutritive cu uleiul de radacina de brusture, un mix bine echilibrat ce stimuleaza procesul de crestere a firelor noi de par.

FORMULA REVOLUȚIONARĂ
Formula activa remarcabila a demonstrat, in cadrul testelor complexe, ca dupa un tratament de numai trei luni, un numar semnificativ mai mare de foliculi de par se afla in faza activa (anagena) de crestere. Acest rezultat are efecte pozitive asupra densitatii parului. Mai mult, ureea si pantenolul hidrateaza parul, il ingrijesc, ii asigura sanatate si ii confera stralucire. In cazul utilizarii periodice, va puteti convinge de primele rezultate pozitive dupa numai 3 luni.

CUM SE UTILIZEAZĂ
RECUPAR Sampon se aplica pe parul umed, se maseaza delicat scalpul, apoi se clateste cu apa.
Pentru utilizare zilnica. Pentru rezultate vizibile se recomanda utilizarea produsului minimum 3 luni, conform instructiunilor de pe ambalaj. Produsul este disponibil in farmacii, iar pretul recomandat este de aproximativ 30 lei.

Recupereaza-ti increderea masculină, cu un par puternic si bogat!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram