Operatia de liposuctie cu laser si GPS: tehnologia de cel mai inalt nivel oferita pacientilor de Dr Panturu

27 iunie 2017
Autor:
SC. Admarks Media SRL

Una dintre cele mai eficiente intervenții chirurgicale estetice pe care o pune la dispoziția clienților săi, ce beneficiază de aportul important al tehnologiei, este operația de liposucție cu laser și GPS.

Cum funcționează această metodă de operație de liposucție?

Așa cum explică și pe site-ul său, drpanturu.ro, în pagina dedicată acestei operații estetice, spre deosebire de operația clasică de liposucție, această procedură tehnologizată oferă câteva beneficii:

- Precizie maximizată a laserului pentru topirea grăsimii cu acuratețe maximă din zonele-țintă

- Stimularea producției de colagen datorată căldurii generată de laser, care contribuie din plin la tonusul pielii din zonele tratate.

- Acest tip de intervenție chirurgicală estetică este minim invazivă, adică nu supune organismul la traumatisme care pot apărea în cazul lipoaspirației clasice

- Intensitatea laserului este optim dozată pentru a obține efectul scontat fără a provoca arsuri în cazul zonelor delicate asupra cărora se acționează

- GPS-ul, componenta adițională a acestui procedeu de liposucție laser, asigură monitorizarea permanentă pe un ecran a desfășurării operației, pentru ca medicul să știe mereu cum să dozeze intensitatea laserului

Acestea sunt 5 beneficii majore pe care le oferă dr. Radu Panțuru prin intermediul acestei intervenții specializate, în afara avantajelor particulare care țin de fiecare caz în parte.

Cât costă o liposucție cu laser și GPS?

Fiind vorba de un procedeu care implică o tehnologie avansată, prețurile pentru acest tip de operație de liposucție diferă de cele ale lipoaspirației clasice. Cu toate acestea, dr. Panțuru promite, conform avantajelor listate mai sus, o serie de beneficii unice pe care doar acest tip de metodă îl poate oferi.

Prețurile pentru operația de liposucție cu laser și GPS pornesc, în cazul dr. Panțuru, conform listei sale de prețuri afișate pe site, de la 2100 de euro pentru zone precum brațele, coapsele, gambele, genunchii sau cervicala anterioară, și pot ajunge până la 2600 de euro pentru o liposucție abdominală sau a coapselor interne sau externe.

În afara acestor prețuri standard, se pot adăuga oricând zone adiționale în afara celor care intră în prețul inițial, pentru suma de 700 de euro. Toate aceste prețuri sunt conform specializării practicate de dr. Panțuru, dar pentru o mai bună înțelegere a corelației dintre procedură și prețul aferent, puteți programa o primă consultație în care să stabiliți absolut fiecare detaliu în parte.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram