Cum ne promovam gratuit prin articole si comunicate de presa?

22 septembrie 2017
Autor:
SEOWEB SECO SRL

Cum ne promovam afacerea?

Unul dintre cele mai eficiente moduri de a promova un site este postarea de articole sau comunicate de presa pe diferite platforme online.
În cazul unei companii sau branduri de succes promovarea trebuie sa fie nelipsita.
Ignorarea părţii de promovare în mediul online va atrage consecinţe nefavorabile asupra celor care nu întrevăd potenţialul uriaş al internetului.
Dacă deții un site si iti dorești sa fie cât mai vizibil în randul motoarelor de căutare, realizarea unui continut de calitate si postarea acestuia pe diferite platforme este poate una dintre cele mai cunoscute şi mai la îndemână tehnici SEO.
Pentru ca da ,,content is king'', iar dacă vrei sa cunoști succesul unei afaceri nu te opri în a scrie continut de calitate acesta fiind principala unealta recomandată de Google când vine vorba de SEO.
Atunci când vorbim despre site-uri care se vor în topul listei de rezultate, articolele sau comunicatele de presa prin care se face promovarea trebuie să fie de calitate, usor de citit, corecte din punct de vedere gramatical si sa conțină cuvinte cheie.
De asemenea, astfel de articole trebuie să conţină link-uri către pagina business-ului a cărui promovare se doreşte.
Acest tip de publicitate platita prin advertoriale este extrem de eficienta în atragerea de noi clienţi, iar pentru a avea succes el trebuie să prezinte informaţia din punct de vedere al utilităţii sale.
Cu cât o companie foloseşte mai multe advertoriale pentru promovare, cu atât va avea mai multe reusite.

Unde ne putem publica advertoriale?

Pentru ca iti dorești o promovare prezentata printr-un text în format narativ, îmbrăcat foarte atractiv pentru cititori ai nevoie sa cunoști locuri de destinație unde sa le promovezi.
O platforma ce se doreste a veni in ajutorul acelor persoane care doresc sa isi imbunatateasca vizibilitatea site-ului in mediul online este reprezentata de Bizibiz.
Se adreseaza atat firmelor ce doresc sa dezvolte singure o strategie SEO, agentiilor de marketing care dezvolta strategii pentru mai multe companii, dar si freelanceri-lor.
Platforma Bizibiz.ro ofera posibilitatea tuturor celor care doresc sa isi imbunatateasca vizibilitatea site-ului in mediul online sa publice in mod gratuit comunicate si articole pentru promovarea propriei afaceri.
Acest tip de promovare presupune un volum de munca mult mai mare, decat simpla postare a unui site, diferenta de munca si creativitate fiind rasplatita de catre Google prin pozitionarea site-ului cat mai sus in motoarele de cautare.
Creativitatea presupune ca fiecare articol adaugat intr-un site sa fie cat mai diferit conceput, sa abordeze de fiecare data un alt aspect, care sa fie legat de domeniul afacerii promovate, s-au chiar si unul despre care s-a mai scris, insa privit dintr-o alta perspectiva.

Pentru firme, stirile si articolele despre activitatea lor, monitorizate sunt o buna metoda de promovare.
Firma profita de pe urma stirilor si a articolelor deoarece acestea au un continut unic si cresc vizibilitatea companiei in motoarele de căutare.
Mai multe rezultate in motoarele de cautare fiind echivalente unei mai bune vizibilitati a companiei respective si a unei mai bune cunoasteri a activitatii acesteia.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram