Magazinul online 10Beneficii iti ofera remediul impotriva ridurilor si vergeturilor uleiului de migdale dulci presat la rece

15 iulie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Problema aparitiei ridurilor, vergeturilor dar si aparitia procesului de imbatranire a pielii este una dintre cele mai importante probleme din randul femeilor dar si al barbatilor din secolul acesta si nu poate fi rezolvata decat prin vizite destul de dese la saloanele de cosmetic sau prin folosirea de uleiuri sau creme. Un raspuns la aceasta problema il da site-ul 10Beneficii.ro care iti ofera sansa sa achizitionezi uleiul preset la rece de migdale dulci, un produs de calitate superioara si la cel mai bun pret de pe piata.

Ce afectiuni ale pielii trateaza uleiul presat la rece de migdale dulci?

Uleiul presat la rece de migdale dulci se obtine din boabele uscate ale arborelui de migdale dulci, fiind unul dintre cele mai utilizate uleiuri vegetale din lume in ingrijirea pielii dar si pentru masaj.Acesta poate fi folosit singur sau in amestec cu alte uleiuri vegetale.

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca uleiul de migdale dulci este recomandat in tratarea ridurilor si a vergeturilor dar si pentru a impiedica aparitia procesului de imbatranire a tenului si a pielii si previne deshidratarea acesteia . Datorita concentratiei bogate de acid oleic si linoleic, acizi grasi si vitamine acesta este recomandat tuturor tipurilor de piele dar cel mai benefic este pentru piele crapata, uscata si sensibila.

A doua utilizare a uleiului presat la rece de migdale dulci este pentru ameliorarea iritatiilor pielii, dermatoze, pentru tratarea pielii bebelusului, dar are actiuni benefice si asupra radacinii firului de par pe care o intareste si ofera culoare si fermitate acesteia. O alta utilizare a acestuia este aceea ca este un bun demachiant acesta hidratand si curatand tenul in profunzime. Alte utilizari secundare ale uleiului de migdale dulci le poti descoperi dand click aici .

Despre 10Beneficii

10Beneficii este magazinul care cuprinde cele mai calitative produse cosmetice pentru tine si familia ta! Intrand pe 10Beneficii vei putea comanda produsele online sau telefonic la numarul 0762.214.090 si acestia iti ofera transportul gratuit pentru comenzi mai mari de 150 Ron. Cei de la 10beneficii pot fi regasiti si la sediul Str. Baicului nr. 82, Corp D, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti!

###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram