Magazin Cosmetice Naturale De Lux

29 noiembrie 2015

Pentru ALOPECIE, par rar si regenerarea firului de par se aplica timp de 6 luni, cu o luna pauza. Pentru efect maxim, se recomanda minim 2 reprize a cate 6 luni cu pauza intre ele. Se recomanda tratament 1 data la 2 zile. Pentru o aplicare este suficienta o lingura de crema, intr-un bol peste care se adauga o lingurita de apa dupa care se aplica in palmele umede si se maseaza la nivelul scalpului cu miscari circulare.
Inainte de aplicarea cremei, parul trebuie sa fie umed, la fel si pielea capului si se amesteca continutul din recipient. Crema se aplica pe scalp, masand usor sa cuprindeti intreaga suprafata a scalpului si se lasa sa actioneze intre 30-60 minute. Se spala parul cu apa calduta din abundenta folosind samponul NewHair sau sampon pentru copii. In tratamentul pentru alopecie (calvitie) este de preferat, pentru maxim de rezultate, sa va spalati doar cu apa calda din abundenta.
Pentru orice alta afectiune a scalpului, NewHair se foloseste de 3-4 ori pe saptamana, in aceleasi conditii ca cele de mai sus, pana ce afectiunea dispare. Datorita retetei pe baza de miere si extracte din plante, NewHair asigura o penetrare cutanata a substantei active, fara aparitia de efecte adverse. Doamnele pot face un tratament de 5 minute inainte de aranjarea parului, astfel conferindu-i acestuia volum, stralucire si o coafura rezistenta.
Pentru un tratament de intretinere a tenului se recomanda aplicarea mastii de 3 ori pe saptamana, timp de 15-30 minute.
Pentru tratarea afectiunilor cutanate ale fetei (acnee, cuperoza, rozacee) se recomanda aplicarea mastii de 5-7 ori pe saptamana timp de 30-60 minute.
Mod de aplicare a mastii LiveSkin:
Fata trebuie spalata cu apa calduta din abundenta. Se ia o lingurita de produs si se amesteca in palma cu putina apa, apoi se aplica prin miscari circulare pe fata. Masca se va indeparta cu apa calduta prin miscari circulare, fara a exercita presiune asupra fetei. Fata se usuca cu ajutorul unui prosop din bumbac sau servetel de hartie prin tamponare. Datorita compozitiei mastii LiveSkin cu ingrediente 100% naturale este asigurata absorbtia completa a substantelor active in piele.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram