La Leatherbrandsnow gasiti papuci medicinali din piele naturala care ofera comoditate si relaxare picioarelor dvs

17 februarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul online de incaltaminte de dama si barbati Leatherbrandsnow si-a largit gama de incaltaminte cu noi modele de saboti medicinali adresati persoanelor care petrec o perioada lunga de timp in picioare la serviciu. Astfel de profesii se gasesc in domeniul medical unde statul in picioare este destul de frecvent intalnit.
Cumparaturile realizate pe Leatherbrandsnow va ofera o serie de beneficii precum:
• Transport in doar 24 de ore
• TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 399 RON
• 14 zile la dispozitie pentru retur

Papucii medicinali de la Leatherbrandsnow sunt realizati din piele naturala tabacita atat in interior cat si in exterior oferind piciorului relaxare si aerisire in acelasi timp. Chiar si in cazul in care sunteti nevoiti sa stati in picioare intreaga zi papucii medicinali de la Leatherbrandsnow ofera o pozitie corecta si sanatoasa coloanei vertebrale prin forma anatomica a talpii acestora

Cei de la Leatherbrandsnow dispun de o diversitate de modele de saboti medicinali ce sunt realizati de producatori renumiti in domeniu precum Dr Batz, Dr Scholl, Ortomed si Reposa.

Papuci medicinali Dr Batz

Brandul Dr Batz de papuci medicinali este recunoscut pentru calitatea produselor pe care le comercializeaza. Purtarea unei astfel de perechi de papuci ofera piciorului relaxare si confort. Diversitatea de modele si culori face ca acesti papuci sa se adreseze unei largi audiente formata din diverse preferinte din punct de vedere vestimentar. Acesti papuci sunt realizati din piele naturala avand o rezistenta ridicata putand fi purtati pe o perioada lunga de timp, achizitionarea lor putand reprezenta o investitie avantajoasa pe termen lung.

Ortomed - incaltaminte medicinala cu barete reglabile

Un alt producator renumit de papuci medicinali este Ortomed. Printre alte modele, la Leatherbrandsnow gasiti saboti medicinali Ortomed cu barete reglabile acest lucru reprezentand un adevarat avantaj deoarece ii puteti regla pe piciorul dvs in functie de cat de larg sau cat de strans doriti sa stea. Detinerea unei astfel de perechi de papuci medicinali este benefica pentru cei care au probleme cu picioarele ( au picioarele obosite, glezne umflate, picioare umflate). Baretele reglabile permit largirea papucilor medicinali Ortomed astfel incat picioarele sa beneficieze de o largime confortabila si deloc deranjanta.

Din gama celor de la Ortomed fac parte si sandalele ortopedice profesionale acestea reprezentand incaltamintea ideala pentru cei care doresc sa poarte o pereche de sandale care sa le ofere atat confort cat si eleganta la tinutele pe care le adopta in timpul serviciului.

Cei de la Leatherbrandsnow au avut in vedere si stilurile vestimentare atunci cand au realizat gama de papuci medicinali, acestia regasindu-se in modele adresate stilurilor casual, clasic si profesional. Astfel, indiferent de preferinte, la Leatherbrandsnow veti gasi papucii medicinali potriviti voua atat ca model cat si din punct de vedere vestimentar.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram