Invata sa traiesti sanatos cu Planteea

27 martie 2017

Un stil de viata sanatos este cheia pentru o viata fericita si consta in practicarea regulata a unui sport, consumul ridicat de fructe si legume si dupa caz, administrarea unor suplimente naturale pentru reglarea necesarului de nutrienti din organism.

Planteea este o companie romaneasca, cu experienta indelungata pe piata produselor naturiste, care vine cu o gama larga de materiale precum: suplimente alimentare, produse raw vegane, produse pentru sportivi, cosmetice naturale, produse destinate copiilor, de intretinere, curatenie bio si alimentare.

Acestia pun la dispozitia clientilor sai cea mai mare varietate de produse bio si naturiste din Romania, avand cel mai bogat magazin online,www.planteea.ro, cu pana la 35.000 de produse.
Pentru un stil de viata sanatos exista cateva reguli care trebuie respectate, precum: consumul de cereale si paine integrala, consumul a doi litri de apa pe zi, respectarea a 3 mese principale zilnic, odihna de 7-8 ore pe noapte si miscare de 2-3 ori pe saptamana. Acestea sunt aspectele esentiale ale unui corp si psihic sanatos.

Pentru o nutritie bogata in vitamine si minerale este recomandata reducerea consumului de alimente procesate si optarea pentru cele integrale: fructe, legume, oua. De asemenea, este indicat sa oferi o diversitate alimentara organismului prin introducerea la mesele zilnice a tuturor nutrientilor: proteine, grasimi si carbohidrati; toate intr-o cantitate regulata.

Pentru ca vremurile in care traim reprezinta o reala provocare pentru mentinerea unei diete sanatoase si pentru acumularea necesarului zilnic de vitamine, e necesara administrarea unor suplimente alimentare. Acestea pot fi gasite in magazinele Planteea, in magazinul online sau in depozitul de la adresa b-dul Iuliu Maniu, nr 187, sector 6, Bucuresti. Alte doua magazine fizice urmeaza a fi inaugurate in urmatoarele 3 luni, acestea facand parte din ambitiosul plan de dezvoltare pe urmatorii 5 ani, ce are ca scop extinderea la scara larga in toate sectoarele Bucurestiului, cat si in marile orase din tara.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram