Invata sa previi cancerul cu Gynecoland

15 mai 2014
Autor:
Zoom-Biz

Romania este una dintre cele mai afectate tari cand vine vorba de cancerul de col uterin si cancerul mamar; anual, sute de femei lupta cu aceasta boala si, din nefericire, doar o parte din ele reusesc sa o invinga. In acest scop, Gynecoland a apelat la ajutorul Doctorului Stoian pentru a crea o campanie video prin care sa le invete pe femeile din toata Romania (si nu numai) cum sa previna aparitia acestor boli. Chiar daca ai o sanatate de fier, recomandarea noastra este sa arunci o privire peste informatiile pe care domnul doctor le impartaseste cu o intreaga tara, pentru a fi informat asupra subiectului si pentru a le veni altora in ajutor, in caz de nevoie!

Despre Campania Video de preventie a Cancerului de Col Uterin si a Cancerului Mamar

In cadrul acestei campanii, Doctorul Stoian iti ofera o gama vasta de informatii despre conditiile in care pot aparea aceste afectiuni, dar si metodele prin care acestea pot fi prevenite. Mai mult decat atat, poti afla si despre modurile in care aceste tipuri de cancer pot fi diagnosticate si chiar vindecate! Scopul nostru este de a scoate in evidenta importanta unei atitudini preventive, indiferent de starea ta de sanatate, dar si importanta de a-ti monitoriza sanatatea genito-mamara.

Doctorul Stoian Ioan, medic primar obstetrica – ginecologie, doctor al Centrului Medical Gynecoland – Clinica “Sf. Lucia” iti pune la dispozitie o gama vasta de “Lectii de Sanatate” prin care te informeaza asupra tuturor aspectelor ce trebuie cunoscute cand vine vorba de cancerul mamar sau de cancerul de col uterin. Aceste video-uri sunt disponibile atat pe web, in cadrul platformei online a clinicii Gynecoland (www.gynecoland.ro) cat si pe canalul de Youtube al clinicii, dar si in cadrul profilului de Facebook. Astfel, aceste lectii sunt foarte usor de gasit si sunt si mai usor de impartasit impreuna cu prietenele.

Informarea este primul pas inspre o viata sanatoasa sau, daca este cazul, inspre vindecare. La fel ca in orice competitie, cu cat stii mai multe despre adversarul tau, cu atat iti va fi mai usor sa il invingi. De aceea, pentru a invinge cancerul de col uterin sau cancerul mamar, este foarte important sa te documentezi asupra metodelor prin care aceste afectiuni pot fi prevenite si tratate. Odata ce detii cunostiintele necesare asupra acestui subiect, aceste afectiuni vor intra automat in categoria boliilor de care nu iti va mai fi frica, deoarece stii ca exista posibilitatea de a le preveni sau de a te vindeca.

Ce informatii cuprind “Lectiile de sanatate”?

“Lectiile de sanatate” sunt o serie de mai multe video-uri, fiecare oferindu-ti informatii asupra unui anumit subiect. Aceste filmulete pot avea lungimi diferite, de la 2 minute pana la 18 minute, in functie de complexitatea subiectului. Indiferent de subiect, Doctorul Stoian explica pe intelesul oricui ce trebuie facut pentru a nu fi nevoit sa te lupti cu aceste boli sau ce ai de facut in momentul in care ai fost diagnosticat. Pana in prezent, filmuletele existente sunt despre:

• Preventia Cancerului Cervical – de col uterin
  • Diagnosticarea Cancerului Cervical
  • Testul Babes-Papanicolau in preventia cancerului de col uterin
  • Anatomia aparatului genital feminin
  • Cum apare cancerul de col uterin

...si multe altele. Pentru a le viziona, te asteptam fie pe www.gynecoland.ro, fie pe Youtube sau Facebook!