Ingrijire cool la tine acasa

13 aprilie 2017

Specialistii de la 7th Heaven iti recomanda masca cu namol de la Marea Moarta. Unul dintre ingredientele cheie ale acestei masti este sarea marina. Sarea de la Marea Moarta are o concentratie foarte crescuta de minerale. Mai precis, peste 20 de saruri minerale. Asadar aceasta sare miraculoasa se deosebeste de clasica sare marina prin faptul ca are o mare concentratie de potasiu, magneziu, calciu si brom. Acesea au proprietati dermatologice uimitoare cu efecte care devin vizibile imediat dupa utilizare. Astfel, masca cu namol 7th Heaven reuseste sa calmeze pielea iritata si ii ofera un aport hranitor de minerale.
Si, pe langa infuzia generoasa de minerale, masca minune mai contine si extract de alge marine. Algele sunt o sursa inepuizabila de antioxidanti. Acestea pastreaza pielea revitalizata si hidratata, o protejeaza de efectele nocive ale poluantilor de mediu si incetinesc vizibil efectele de imbatranire. In plus, datorita proprietatilor antiinflamatorii detinute de alge, acestea dau rezultate bune si in cazul tipurilor de ten cu probleme – eruptii acneice sau pete rosiatice. Extractul de alge marine, continut de masca 7th Heaven, iti va curata porii de toxine si iti va lasa tenul stralucitor si cu un aspect neted, sanatos.
Asadar, cel putin o data pe saptamana trebuie sa ii oferi tenului tau aportul de vitamine, minerale si antioxidanti de care are nevoie. Unde mai pui faptul ca te poti bucura de o sesiune de SPA chiar in confortul casei tale. Masca cu namol 7th Heaven se aplica usor, isi face efectul rapid si nu mai pierzi timpul pe drumuri cu programari la cosmetica.
Si nu uita: primavara e cel mai bun sezon de revitalizare a tenului tau! Ok, stiai deja ca sezonul rece iti afecteaza tenul, dar acum vorbim despre pregatirea pentru sezonul cald. In scurt timp iti va zbura gandul catre vacanta si vei vrea soare si mare. Totusi, cel mai cool accesoriu de vara ramane un ten frumos. Pana si bronzul are efecte de imbatranire asupta tenului, asadar, pana sa faci bai de soare, ar fi bine sa faci o infuzie de vitamine hranitoare. Aloca-ti timp si conteaza pe efectul uimitor al mastii cu namol 7th Heaven. Este un obicei sanatos pe care trebuie sa il adopti (in cazul in care nu l-ai adoptat deja).
Pont: daca vrei sa maximizezi boost-ul de frumusete – iti recomandam ca in momentul in care iti cureti fata de masca cu namol de la 7th Heaven sa folosesti zeama de castravete – in loc de apa. Trebuie sa razuiesti 1-2 castraveti si sa ii storci bine. Foloseste un disc demachiant si utilizeaza zeama la fel ca si apa – clateste-ti atent tenul. Este un truc de care ai sa te indragostesti.
Si nu uita: cel mai frumos accesoriu pentru un ten frumos este un zambet pe masura!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram