Implanturile dentare sunt cea mai buna alegere?

15 martie 2017
Autor:
Touch Media

Daca cu ceva decenii in urma, serviciile medicale, mai ales cele stomatologice erau rudimentare, cu aparatura inspaimantatoare si zgomotoasa si cu o tehnologie deloc avansata, in anul 2017 lucrurile stau cu totul altfel, pacientii pot merge la medic linistiti, tratamentele nu sunt dureroase si nici nu dureaza mult. Protezarea clasica si implantologia au evoluat paralel pana la un anumit punct. Descoperirile noi in materie de implanturi au dat avant acestei discipline iar astazi toti pacientii pot beneficia in siguranta de aceasta procedura. Inserarea implantelor in os se face cu ajutorul unui aparat ultraperformant numit fiziodispenser.

Protezarea clasica are la baza numai materialul biologic disponibil in cavitatea orala a pacientului. Protezele partiale sunt amplasate pe bonturi dentare si pe radacini mai mult sau mai putin rezistente. Inserarea unui implant din titan sau din alte materiale foarte rezistente ofera garantia unei protezari de foarte lunga durata. Procedura de implantare este ceva mai laborioasa dar, asa cum am amintit, evolutia tehnologiei, perfectionarea materialelor, aparatele ajutatoare precum un fiziodispenser ofera mult mai multa siguranta si incredere medicului si pacientuluil.

Acest aparat ofera indicatii foarte valoroase medicului care trebuie sa aplice implantul. Cu ajutorul unui fiziodispenserse pot masura o multitudine de parametri precum grosimea osului, directia de implantare, adancimea de implantare si altele. Tratamentele stomatologice bazate pe implanturi au atins un grad de perfectiune greu de imaginat in trecut. Estetica nu este doar superioara ci este perfecta din toate punctele de vedere. Pacientul este respectat iar medicul este multumit.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram