Implantul dentar O optiune cu zambet

23 iunie 2017
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Implanturile dentare devin din ce in ce mai populare in societatea de astazi din mai multe motive. Ele sunt utilizate pentru a oferi pacientilor o baza sigura pentru noii dinti care-i inlocuiesc pe cei naturali ce lipsesc sau au fost extrasi. Implantul ofera pacientului posibilitatea de a recastiga functia normala a dintilor fara a fi nevoiti sa recurga la proteze sau alte proceduri.
Printre beneficii se numara faptul ca implantul va fuziona perfect cu osul maxilar existent, va oferi siguranta noilor dinti, va fi un sprijin ferm pentru dinti. Din punct de vedere estetic, implanturile sunt o alegere perfecta intrucat imita foarte bine dintele natural si preia din functionalitatea acestora.

Un implant dentar este de fapt, un dispozitiv de titan plasat in osul maxilar pe care urmeaza a fi fixat dintele. Dupa plasarea acestei baze, se va recurge la o perioada de timp fara interventii pentru a favoriza vindecarea. In acest timp, implantul se va integra in maxilar, osul adaptandu-se dupa forma acestuia, il va cuprinde si-l va fixa. Acest proces este numit osteointegrare. Pentru o reusita totala este foarte important ca acestea doua, implantul si osul maxilar sa fuzioneze perfect.

Urmatorul proces este atasarea dintelui. Acest lucru se realizeaza prin aplicarea dintelui lucrat de un tehnician dentar, dintr-un material ales de client, pe suprafata bontului de titan implantat in gingie. Aceasta este partea vizibila a implantului si cea care va servi drept dinte cu functionalitate normala. In cele din urma se va cosmetiza implantul, adica se vor face retusuri si finisaje care sunt destinate spre un cat mai mare confort al pacientului. Implantul format din diada bont si dinte va fi complet functional, permitand pacientului sa-si reia activitatile normale.

Oricare ar fi situatia dumneavoastra dentara, la Evi Dent, clinica stomatologica in sector 6, stomatologii si personalul asistent va pot ajuta sa va simtiti liber sa zimbiti. Pe http://evi-dent.ro/ gasiti detalii despre tot ce va intereseaza, profilaxie, estetica dentara, chirurgie sau implant dentar in sector 6.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram