Herbagetica lanseaza CORDYCEPS 10 30 1 Ciuperca Tibetana Forte suplimentul natural minune pentru sanatatea si vitalitatea organismului

20 ianuarie 2017

Herbagetica, unul dintre cele mai importante magazine online cu suplimente alimentare 100% naturale, se pregateste sa adauge in portofoliul sau un alt produs premium cu efecte miraculoase asupra sanatatii.

Produsul CORDYCEPS 10/30/1 Ciuperca Tibetana Forte, va fi disponibil incepand cu data de 23 ianuarie 2017, pe site-ul herbagetica.ro, in flacoane de 30, 60 si 120 de capsule. Aceasta formula unica creste longevitatea si vitalitatea organismului, avand efecte antitumorale, chemoprotectoare, radioprotectoare, adaptogene si imunomodulatoare.

CORDYCEPS 10/30/1 Ciuperca Tibetana Forte are la baza doua extracte standardizate de Ciuperca Tibetana, ce garanteaza efecte terapeutice superioare. Ciuperca Tibetana este prelucrata prin caldura si fermentatie, astfel incat substantele active sa fie usor eliberate si absorbite in corp.

In cazul extractului simplu, substantele active raman blocate in interiorul peretilor celulelor, fiind aproape imposibil de digerat si de absorbit in organism.

Ciuperca Tibetana (Cordyceps Sinensis) este cunoscuta si utilizata de sute de ani in medicina traditionala chineza pentru proprietatile sale terapeutice. Cu un continut bogat in nutrienti si componenti biologici activi, precum acidul cordicepic, acidul glutamic, manitolul, proteinele, aminoacizii, polizaharidele, magneziul si calciu, CORDYCEPS 10/30/1 Ciuperca Tibetana Forte este un mijloc extraordinar de redare a sanatatii si de crestere a vitalitatii organismului.

Studiile au demonstrat ca extractul standardizat de Cordyceps Sinensis - Ciuperca Tibetana imbunatateste performanta fizica, reduce oboseala si stresul si imbunatateste functiile respiratorii, dovedind beneficii extraordinare in cazul persoanelor in varsta si al sportivilor de performanta. Mai mult decat atat, potrivit multiplelor cercetari desfasurate la Universitatea Michigan, extractul standardizat de Ciuperca Tibetana micsoreaza dimensiunea tumorilor, creste activitatea celulelor T, NK si a macrofagelor, ajuta la refacerea ADN-ului, activeaza celulele sistemului imunitar pentru a lupta impotriva activitatii celulelor canceroase, sustine actiunea chimioterapiei si radioterapiei si ajuta organismul sa suporte mai usor efectele lor negative.

De asemenea, extractul standardizat de Cordyceps Sinensis – Ciuperca Tibetana are efecte benefice demonstrate si asupra sistemului cardiovascular, asupra functiilor respiratorii si asupra libidoului femeilor si barbatilor.

Herbagetica a luat nastere in 2010, in orasul Brasov, din dorinta de a impartasi cu cei care au nevoie efectele miraculoase ale extractelor din plante folosite in suplimente 100% naturale, organice si inovative.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram