Ganoderma Cafea ganoderma

26 martie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Cea mai credincioasa prietena din fiecare dimineata este cafeaua proaspata! Te trezeste si te revitalizeaza intr-o clipa. Si de ce sa nu alegi si o cafea sanatoasa? Iti oferim cea mai revolutionara metoda, prin care organismul tau poate sa beneficieze de cat mai multi nutrienti. Incercati tipurile de cafea ganoderma pentru o viata mai buna.

De unde pot sa cumpar cafea ganoderma?

Produsele confectionate din extras de ganoderma sunt prea putin cunoscute in tara noastra, insa s-au integrat usor si au convins multe persoane de efectele benefice pe care le ofera. Denumirea stiintifica de Ganoderma apartine unei specii de ciuperci ce se cultiva in special in Japonia si China. Se gaseste in mai multe culori, insa cea mai cunoscuta este ganoderma rosie. Este cunoscuta pentru proprietatile medicinale fiind considerata mai puternica decat ginsengul. Fondatorul firmei noastre, Leow Soon Seng, detine cea mai extinsa plantatie de ganoderma, in sere dotate cu aparaturi complexe si moderne. Va recomandam produsele pe baza de ganoderma pentru o mai buna functionare a organismului.

Dispunem de mai multe tipuri de produse: cafea ganoderma, supliment ganoderma si cosmetice ganoderma.

De ce sa aleg cafea ganoderma in detrimentul cafelei clasice?

Multa lume prefera remediile naturiste pentru a avea un organism sanatos. Avantajele pe care le ofera sortimentele de cafea ganoderma: ajuta la oxigenarea creierului si la imbunatatirea presiunii sangvine, fortifica sistemul imunitar, reduce oboseala, imbunatateste capacitatea organismului de a se vindeca, reduce nivelul zaharului din sange, scade colesterolul, ajuta la refacerea functiilor pancreasului, creste nivelul de antioxidanti, contine peste 200 de elemente active, imbunatateste memoria, ajuta la buna functionare a glandelor renale, este un aliat excelent impotriva cancerului.

Avem modele diferite de cafea, pentru toate gusturile: Gano Cafe Hazelnut, Gano Cafe Clssic, Gano Cafe 3 in 1, Gano Cafe Mocha, Gano Schokolade si acestea nu sunt toate. Are o aroma incomparabila si deosebit de placuta.

Cafeaua ganoderma se obtine prin amestecarea boabelor de cafea prajite si extractul de ganoderma. Spre deosebire de cafeaua clasica, cafeaua ganoderma contine o cantitate mica de cofeina. Are acelasi efect ca si cafeaua, va revitalizeaza si va ofera o stare de energie deosebita.

Cumpara cafea ganoderma pentru o viata sanatoasa!

Despre cafea se pot spune multe, inclusiv legende si povesti. Se spune ca in trecut un pastor de capre a observat ca turmele sale aveau un comportament ciudat dupa ce se hraneau din arbustii de cafea. Caprele zburdau pline de energie si le pierea somnul. Pastorul a relatat povestea unor calugari, iar acestia au inceput sa prepare licoarea magica. Indiferent daca este sau nu adevarata, povestea este nostima si azi.

Alege sa bei o cafea sanatoasa. Beneficiaza de toate avantajele pe care ti le ofera produsele noastre, indiferent ca alegi o bautura calda sau suplimente nutritive, organismul tau va fi fortificat si va rezista mai bine efortului zilnic. Produsele noastre beneficiaza de un pret avantajos, si de o calitate superioara. Viziteaza-ne chiar azi pagina de internet ganoderma-cafeagano.ro si afla ce avantaje iti pot aduce produsele care au la baza extract de ganoderma.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram