Fotolii de masaj Chairmony 12 functii integrate pentru o minte sanatoasa intr un corp sanatos

21 august 2017
Autor:
Fortin

Compania romaneasca Chairmony intelege foarte bine necesitatile clientilor sai si promoveaza o gama variata de fotolii de masaj pentru ca oricine sa se poata bucura, la in orice moment al zilei, de un tratament profesionist, chiar in intimitatea locuintei sau la birou.

Traditie si design

Prin masaj, chinezii au adus una dintre cele mai mari contributii in domeniul medical, datorita traditiei de secole extinsa asupra tehnicilor folosite in cadrul terapiei prin masaj, dezvoltate de-a lungul sutelor de ani si care au ajuns sa fie renumite in intreaga lume pentru particularitatile lor dedicate sanatatii mentale, fizice si spirituale.
Viziunea Charmony a fost inspirata tocmai de această traditie, fotoliile fiind produse in China si avand integrate functii complexe dedicate procedurilor medicale de stimulare, destindere pentru orice grupa de mushci si de activare a functiilor de circulatie a sangelui.

De asemenea, fotoliile Chairmony au stiluri diferite, fiind create de designeri italieni, fiecare model fiind disponibil in cel putin doua culori.
Datorita celor patru stiluri dintre care clientii Chairmony pot alege,- modern, futurist, retro sau clasic- aceste fotolii de masaj sunt potrivite atat pentru spatiul de acasa cat si pentru cel de la birou.

12 functii minune

Fotoliile Chairmony au incorporate 12 functii care formeaza impreuna cel mai confortabil loc in care se poate relaxa cineva dupa o zi stresanta sau cineva care sufera de afectiuni la nivelul muschilor sau oaselor.

In primul rand, forma fotoliului permite ca vibratiile acestuia sa ajunga in orice zona corporala, de la tample pana la talpi, permitand ca celelalte functii sa actioneze la toate nivelurile corpului.
Functiile integrate fotoliilor de masaj vizeaza toate zonele corpului, astfel ca puteti beneficia, simultan, de:
Masaj pentru picioare;
Masaj pentru tample;
Masaj pentru spate.

De asemenea, functiile de masaj personalizat si de scanare corporala permit setarea fotoliului pentru un masaj care sa puna accentul pe zonele dorite sa fie detensionate, respectiv o adaptare perfecta la dimensiunile si proportiile utilizatorului.

Functia de masaj personalizat este completata de cea de soft-balance prin intermediul careia, in functie de zonele pe care se pune accentul, fotoliul se gliseaza si stimuleaza, ritmic, grupele musculare.
Aceste fotolii cu masaj includ si reflexoterapia, o metoda prin care sunt stimulate puncte reflexe de pe corp, mai exact din talpa, palma sau ureche, puncte ce corespund unui anumit organ.

Masajul cu aer este o alta functie de care utilizatorii produselor Chairmony se pot bucura. Fotoliile au incorporate mai multe airbaguri, de la 20 pana la 114 - in functie de model - care sunt pozitionate astfel incat sa determine un contact direct cu fiecare zona a corpului, asigurand un efect terapeutic si relaxant garantat.
Functia zero-gravity imita pozitia ideala pentru corpul uman. Aceasta este o pozitie pe care cei de la NASA au dezvoltat-o pentru a reduce stresul astronautilor in momentul in care decoleaza.

In urma cercetarilor intreprinse, au descoperit ca astronautul trebuie asezat intr-o pozitie inclinata, astfel incat genunchii sa fie la acelasi nivel cu inima. Astfel, a fost redusa si presiunea de pe coloana verterbrala.
Pentru ca in crearea acestor fotolii de masaj s-a avut in vedere nu doar relaxarea, ci mai ales sanatatea celor care beneficiaza de orice functie complexa de masa, circulatia sangelui a fost un alt aspect vizat.
Astfel, fotoliile au si o functie de incalzire, printr-o metoda inovatoare, pe baza de fibre de carbon, functie prin care muschii spatelui sunt complet relaxati, iar circulatia sangelui este imbunatatita considerabil.

Fotoliile vin dotate si cu o functie audio, prin intermediul careia persoana care se bucura de masajul adaptat nevoilor sale, poate asculta muzica de la sistemul care se afla la nivelul capului.
Aceasta functie, precum si toate celelalte, sunt controlate de aplicatia Chairmony care poate fi descarcata atat pentru iOS cat si pentru Android.
Prin intermediul acestei aplicatii, fotoliul de masaj este controlat si personalizat usor cu doar cateva atingeri ale ecranului, experienta Chairmony fiind astfel accesibila utilizatorului, fara niciun efort.

Date de contact

Mai multe detalii despre fotoliile de masaj Chairmony pot fi descoperite in cadrul magazinului online de prezentare:
www.chairmony.ro
Telefon: 0749 214 779
Adresa showroom Bucuresti: Soseaua Vitan - Barzesti numarul 7D / Rin Grand Hotel
Adresa showroom Timisoara: Bulevardul Dr. Iosif Bulbuca numarul 177 / Ami White

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram