Fara exceptie indiferent de natura sa orice gen de piele poate fi modificat si adus la frumusetea ideala

28 aprilie 2015

Apa termala Gamarde ingrijeste delicat, calmeaza pielea sensibila, reactiva, reduce inflamarea si iritatiile, combate radicalii liberi si ofera o senzatie de confort pentrru toate tipurile de ten si pentru toate varstele, de la bebelusi la persoane mature.
Rezultatele sale dovedite clinic l-au ridicat in topul centrelor europene de dermatologie termala.
Originalitatea, texturile, placerea si naturaletea continute in produsele noastre cosmetice provin din know-how-ul unic de cercetare si dezvoltare al Laboratoarelor Gamarde.
Convins de proprietatile inegalabile ale plantelor asupra sanatatii si frumusetiiLaboratoarele Gamarde a dobandit si dezvoltat abilitati solide din punct de vedere al caracteristicilor uleiurilor esentiale si vegetale si utilizarea lor in formule cosmetice, dar, de asemenea, in alegerea de materii prime pentru cultivari prietenoase cu mediul.
Timp de peste 50 de ani, Laboratoarele Gamarde a lucrat cu dermatologi de pretutindeni pentru a inventa produse de ingrijire a pielii care raspund nevoilor si cerintelor acestora.
Laboratoarele Gamarde este un punct de reper in dezvoltarea formulelor minimaliste dedicate unei pieli sensibile. Este efectuata o selectie riguroasa a ingredientelor active concentrate si benefice, pentru excluderea oricarui ingredient cu risc de iritare.
Intrunind si chiar depasind criteriile impuse de Ecocert pentru certificarea organica, Laboratoarele Gamarde merg o treapta mai sus si asigura 100% ingrediente de origine naturala, fiind astfel singura linie de produse fito-dermocosmetice bio din lume care indeplineste aceasta conditie riguroasa.
Acest angajament ferm, bazat pe etica sigurantei si sanatatii consumatorului garanteaza ca toate produsele Gamarde sunt lipsite de:
-Conservanti (parabeni, phenoxyetanol)
-Coloranti si ingrediente sintetice
-Derivati petrochimici (PEG, SA)
-Organisme Modificate Genetic OMG
Produsele Gamarde sunt testate dermatologic pe alergii atopice sau reactivitati alergice ale pielii sensibile. Rezultatele sunt evidentiate in teste si probe clinice.
GAMARDE, sanatate naturala pentru pielea sensibila si reactiva.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram