Esti in cautarea unui cabinet ORL bun? La clinica Romgermed gasesti super medici

12 mai 2017
Autor:
Suits Advertising

La cabinetul ORL din cadrul clinicii medicale Romgermed din Bucuresti se pot face consultatii atat pentru adulti cat si pentru copii.

OtoRinoLaringologiaeste o specialitate medicala care se ocupa cu depistarea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor nasului, gatului si urechilor.

Atunci cand mergi pentru prima oara la un cabinet ORL de cele mai multe ori te intrebi cum va decurge consultul si daca va fi sunt dureros sau nu. Mai jos vei vedea cateva informatii despre cum va decurge un consult la cabinetul ORL de la Romgermed din Bucuresti.

Cum decurge un consult la cabinetul ORL de la clinica Romgermed?

La inceput consultului medicul iti va cere detalii despre bolile de care ai suferit in trecut, despre cele pe care le au membrii apropiati din familia ta (parinti, frati, surori), urmand ca apoi sa iti ceara informatii despre stilul tau de viata (daca fumezi, daca consumi alcool regulat, cafea etc), dupa care va incepe consultul propriu zis.

Dupa aceasta prima informativa, in cadrul acestui cabinet ORL va incepe examinarea completa a nasului, gurii si al gatului. Folosindu-se de un instrument special, medicul iti va analiza fosele nazale, iar apoi iti va analiza timpanul. Apoi, iti va analiza limba, dintii, „omuletul”, amigdalele si alte componente de la nivelul acestora. In final iti va analiza laringele cu ajutorul unei oglinzi de mici dimensiuni. Cam astea sunt toate manevrele pe care ti le va face la acest consult, manevre care nu sunt dureroase absolut deloc.

Consultul ORL nu este dureros

Pentru laringoscopie medicul iti va prinde limba afara si o va analiza in amanunt. Acest procedeu este necesar pentru ca medicul sa observe cat mai bine baza limbii si laringele.
Unele persoane considera ca aceasta operatiune este relativ dureroasa. In timpul acestui proces este posibil sa ai un reflex natural de voma atunci cand iti este plasata oglinde pe limba si de asemenea, este posibil sa simti un mic disconfort atunci cand medicul iti va trage de limba afara cat mai mult posibil.

In cazul in care medicul de la cabinetul ORL observa anumite modificari ale foselor nazale, va fi nevoie sa-ti faca o endoscopie, in cadrul careia, cu ajutorul unei mici camere video iti va analiza toate zonele de care este interesat. Cele mai des intalnite manevre sunt endoscopia nazala si endoscopia laringiana.

La cabinetul ORL de la clinica Romgermed lucreaza medici foarte buni

La acest cabinet ORL se mai pot efectua si alte manevre cum ar fi examinarea nervilor cranieri si testele vestibulare pentru verificarea problemelor de echilibru, in cazul in care acestea exista.

Pentru a va programa la cabinetul ORL de la clinica Romgermed intrati pe urmatorul site: http://clinicaromgermed.ro/servicii/orl/

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram