Dorian Schwartz cel care a infiintat Romgermed

30 ianuarie 2017
Autor:
Suits Advertising

Clinica Romgermed, care a luat nastere in 1999 din dorinta domnului Dorian Schwartz a reusit sa investeasca extrem de mult in tehnologie si in relatiile cu pacientii. Datorita acestor lucruri, Dorian Schwartz a derulat campanii sociale prin care a reusit sa faca extrem de bine extrem de multor persoane cu persoane cu posiblitati reduse.

Dorian Schwartz a reusit sa infiinteze campania “Conectati la viata” unde impreuna cu Romgermed au reusit sa ofere asistenta medicala gratuita pentru extrem de multe sate izolate geografic.

A reusit sa sustina financiar tineri care isi doreau sa urmeze facultatea de medicina. Domnul Dorian Schwartz a reusit sa sustina financiar ani la rand tineri care isi doreau sa urmeze facultatea de medicina si nu aveau posibilitatile necesare.

Dorian Schwartz a reusit sa faca timp de 2 ani de zile campanii de educare a tinerilor din liceele din Bucuresti pe teme sociale de interes: violenta in scoli, consum de droguri si educatie sanitara.

Pasiunea lui Dorian Schwartz pentru medicina, dar si pentru sistemul medical din Romania a reusit sa ajute la dezvoltarea Grupului Medical Romgermed sa se dezvolte si sa devina un jucator extrem de important in domeniul medical. Fondatorul Romgermed este Dorian Schwartz, domn care a facut studiile in Statele Unite ale Americii, dar si in Germania. Acesta a vrut sa faca si o facultate in Romania si pentru ca stia despre facultatea de medicina UMF Carol Davila, Dorian Schwartz a ales sa studieze si medicina in Bucuresti.
Dupa terminarea facultatii de medicina din Bucuresti, Dorian Sam Schwartz s-a alaturat doctorilor din cadrul Spitalului Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie.
Dupa terminarea facultatii de medicina din Bucuresti, Dorian Schwartz s-a alaturat doctorilor din cadrul Spitalului Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie. Venind dintr-o cultura occidentala si fiind implicat zi de zi in sistemul medical romanesc, Dorian Schwartz a observat rapid defectele din sistemul din Romania si astfel a luat nastere clinica privata Romgermed.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram