Cystone de la Himalaya – forta plantelor in combaterea calculilor si infectiilor urinare

28 iulie 2014

Lansat de Himalaya in anul 1943, Cystone reprezinta un produs de referinta in fitoterapie, cu atat mai mult cu cat litiaza si infectiile urinare au un caracter recidivant. Cystone intervine in toate etapele formarii unui calcul urinar, iar daca acesta este deja format, il dizolva treptat sau il elimina ca atare, prin mecanism diuretic.

Infectiile urinare afecteaza 50% dintre femei
Infectiile urinare se numara printre cele mai raspandite boli ale aparatului urinar, iar incidenta lor este mai mare in cazul femeilor, 50% din acestea suferind cel putin o data in timpul vietii de o forma de infectie urinara.

Barbatii sunt mai expusi formarii pietrelor la rinichi
Pietrele la rinichi sunt cel mai des intalnite intre 20 si 40 ani, mai mult in cazul barbatilor decat al femeilor (o rata de 3:1). Pietrele la rinichi revin la peste 50% din cazuri; daca a existat mai mult de o piatra la rinichi, este foarte probabil sa se formeze cu timpul si altele.

Forta plantelor in combaterea afectiunilor urinare
Cystone este un supliment alimentar 100% natural, bazat pe o reteta ayurvedica, ce combina intr-un mod eficient calitatile unor plante folosite in scop curativ in India de mii de ani. Didymocarpus pedicellata, denumita in sanscrita "cel care sfarma pietrele", are rolul de a dezintegra si elimina calculii. Rubia cordifolia are efect antibacterian, antioxidan si antiinflamator. Saxifraga ligulata are proprietati diuretice, corecteaza dezechilibrul cristaloizi–coloizi si contribuie la dizolvarea calculilor si prevenirea recidivelor, iar Achyranthes aspera are proprietati diuretice si astringente.

Produsul poate fi administrat atat gravidelor, cat si copiilor peste 6 ani
Cystone se administreaza atat curativ in cazul pietrelor la rinichi timp de 3-6 luni pana la eliminare, cat si preventiv timp de 3 luni (1-2 cure/an). In cazul infectiilor urinare acute, tratamentul dureaza timp de 10-14 zile, iar in cazul celor cronice, cura medie este de 3 luni. Cystone este util si copiilor incepand cu varsta de 6 ani, folosindu-se doza la jumatate fata de cea a adultului, precum si femeilor insarcinate (incepand cu trimestrul 2 de sarcina) sau in perioada de alaptare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram