Cum convingeti copiii sa poarte aparat dentar?

31 octombrie 2014
Autor:
Touch Media

Foarte multi copii elimina categoric ideea de a purta vreodata aparat dentar pentru ca le este jena. Multi se tem de reactiile prietenilor si nu neaparat de cum vor arata, chiar daca schimbarea nu este majora, iar daca alegeti aparatele transparente nu va fi nici o schimbare, acestia mai au si o alta frica, aceea ca purtarea unui aparat dentara este dureroasa. Motivarea copiilor sa poarte aparat dentar are un rol important, de catre medicul stomatolog, dar si de catre parinti trebuie sa il convinga pe micut ca serviciul de ortodontie Bucuresti este benefic pentru el si pentru sanatatea dintilor.

Cum alegeti tipul aparatului dentar? Tipul aparatului dentar este recomandat doar de medicul stomatolog in functie de problemele pe care copilul le are. Pentru a fi mai usoara purtarea, parintii pot opta pentru un aparat dentar estetic Bucuresti de la Neoclinique, astfel ii vor face copilului purtarea mult mai usoara. Chiar daca multi copii la inceput sunt reticenti odata ce discuta cu medicul stomatolog si ii sunt explicate riscurile de a nu purta aparat dentar, dar si beneficii ii aduce acesta pe viitor isi schimba opinia cu siguranta.

Aparatul dentar Safir din Bucuresti de la Neoclinique este cel mai apreciat in intreaga lume datorita tehnicii folosite din punct de vedere estetic, dar si al eficientei are un real succes. Este ideal pentru copii deoarece este aproape insesizabil, aspectul estetic nu se schimba deloc si este la fel de eficient ca aparatele dentare cu bracketi metalici.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram