Cum actionam in cazul unei dureri de glezna?

6 februarie 2016
Autor:
Touch Media

Glezna este una din zonele cele mai sensibile ale piciorului si predispuse la luxatii sau entorse mai mult decat genunchiul si laba piciorului. Se intampla foarte des ca din cauza faptului ca ati calcat gresit sau ati facut o miscare brusca sa se intinda sau sa se rupa ligamentele ceea ce de fapt insemana o luxatie. Veti simti o durere puternica pe care nu trebuie sa o ignorati deoarece se poate agrava, dar ca masuri de prim ajutor puteti sa aplicati o punga cu gheata pentru dezumflare, dar si un analgesic pentru a combate durerile care pot deveni induportabile si chiar o orteza medicala speciala.

Ce se recomanda in cazul durerilor de picior? Durerile de glezna nu trebuie neglijate, deoarece pot afecta in timp mobilitatea piciorului, capacitatea de deplasare si de a va putea descurca singuri. Ortezele pentru glezna de la Tehnico Medical au rolul de a sustine portiunea afectata a piciorului pentru a se vindeca dar si pentru a ameliora durerile provocate de luxatie sau entorsa. Ortezele sunt recomandate de medicul specialist pentru a nu exista riscul de osteoporoza.

Principalele cauze ale durerilor de glezne sunt traumatismele, miscarile bruste, iarna trebuie sa fiti atenti la gheata, pentru a nu aluneca. Nu intotdeauna tratamentul este unul chirurgical, acest nefiind necesar, optiunile sunt fizioterapia, medicamentele si in cele mai multe cazuri ortezele pentru diferite zone, orteze genunchi, orteze degete sau altele.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram