Cu noul blend a med PRO EXPERT All In One știi ca ai facut alegerea corecta

12 august 2014

Blend-a-med PRO-EXPERT All-In-One îti oferă un zâmbet de 3 ori mai curat*, de 3 ori mai protejat* și te provoacă să te întrebi: tu când ai luat cea mai bună decizie pentru sănătatea ta dentară?
Noua pastă de dinți are o formulă îmbunătățită care protejează împotriva cariilor, problemelor gingivale, sensibilității smalțului, apariției tartrului și a petelor, oferind în același timp o respirație proaspătă de durată. Senzația unică de curățenie pe care o simți încă de la prima utilizare este dovada imediată că ai făcut alegerea corectă.
Primii care au încercat noua pastă de dinți au fost experții în medicină dentară, confirmând beneficiile aduse de inovația blend-a-med PRO-EXPERT:
Dr. Florin Lazarescu, Vicepreședinte al Societății Europene de Estetică Dentară: “Senzația specială vine de la deschiderea tubului, când te întâmpină un albastru strălucitor și un miros proaspăt și răcoros. Textura pastei este diferită de alte produse, în sensul plăcut, și o simți imediat ce pasta ajunge în contact cu dinții și țesuturile moi. O senzație de respirație proaspătă imediată care continuă multe ore după periaj te fac să te gândești cu plăcere la următorul periaj cu Oral B și Pro-Expert.”
Prof. Dr. Constantin Vârlan, Președinte al Societății de Stomatologie Estetică din România: “Ca utilizator, la primele folosiri al acestei paste de dinți inovatoare, am remarcat senzația diferită pe care o produce, întâi datorită consistenței inedite și absenței apei, apoi datorită prezenței microgranulelor active (senzație ușor neobișnuită, până la dizolvarea lor). Ulterior, senzația devine deosebit de confortabilă, prin pelicula care se formează pe suprafețele dentare.
Gustul și mirosul sunt foarte plăcute, mentolate, fără a fi prea intense sau prea ”aspre”, iar spuma produsă ajută eficient la manoperele de periaj. La final, rămâne o senzație de prospețime menținută o lungă durată de timp, iar suprafețele dentare se simt mai ”netede” și mai curate, față de alte produse de igienizare orală. De aceea, consider că acest nou produs poate fi util și este recomandabil, practic, tuturor categoriilor de pacienți.”

*spre deosebire de o pasta de dinți obișnuită
Despre Procter & Gamble
P&G are peste 4.8 miliarde de consumatori în întreaga lume. Compania are una dintre cele mai ample portofolii cu branduri de încredere şi calitate printre care Ace®, Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Duracell®, Fairy®, Fusion®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Mach3®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide®, Wella ®. P&G are operaţiuni în aproximativ 70 de ţări din întreaga lume.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram