Cu Lyprinol spui adio inflamatiilor aparatului osteoarticular

26 noiembrie 2013

Vine o vreme cand fiecare dintre noi ajunge sa se planga ba ca i s-a umflat maseaua, ba ca s-a pricopsit cu vreo afectiune gastrointestinala, ba cu una articulara. Si incercand noi asa cam toate sortimentele de substante antiinflamatorii recomandate pana si de trecatorul necunoscut de pe strada, ne dam seama ca efectul benefic al acestora se cam lasa asteptat.
Pentru ca nu stim unde sa cautam si carui amic sa-i dam dreptate. Farmacia naturista Sanavita este mai mult decat un amic, este prietenul de incredere online pe care-l putem gasi ori de cate ori avem nevoie, indiferent de afectiuni.
Incepeam sa vorbesc despre inflamatii, carora ne este aproape imposibil sa nu le cadem in capcana, incepand de la cele mai ”blande”, pana la cele care indica prezenta unor boli destul de grave.

Cum putem lupta impotriva inflamatiilor?
Daca inflamatia este cu totul ocazionala, tot ce se poate sa treaca de la sine sau in cel mai rau caz, sa o ”rezolvam” cu o aspirina. Insa ce ne facem daca inflamatia persista?
Utilizarea indelungata a produselor farmaceutice cu care eram obisnuiti e tare ”darnica” in efecte secundare, cele mai des intalnite fiind problemele gastrointestnale si alergiile. Insa am vrea sa impuscam mai multi iepuri deodata, intrucat nimeni nu poate declara ca ”adora” durerile, oricare ar fi natura acestora.
O propunere ce da rezultate de-a dreptul surprinzatoare in atenuarea mecanismelor inflamatorii, este Lyprinol. Poate ca denumirea nu va spune nimic, insa de acest aspect s-a ingrijit Sanavita, farmacia furnizand pe langa produsul in sine, si toate informatiile necesare despre ”miracolul” capsulelor de Lyprinol.

Secretul capsulelor de Lyprinol
Principiile active reunesc toate beneficiile extractelor uleioase de scoici, bogate in omega 3, un acid gras, dusman de temut al proceselor inflamatorii. Tocmai datorita acizilor grasi, administrarea capsulelor de Lyprinol permite evitarea evolutiei si cronicizarii inflamatiilor.
Insa efectele sale benefice nu se opresc aici:
• Acizii grasi omega 3 ajuta la prevenirea si tratarea unor patologii inflamatorii ale aparatului osos si articular, precum artrita reumatoida ;
• Tot omega 3 intarzie secretia unor substante inflamatoare, atenuand simptomatologia unor afectiuni gastrointestinale precum colitele, gastritele sau ulcerele;
• Acizii grasi dau rezultate foarte bune in patologiile inflamatorii ale rinichilor, reducandu-le simptomele;
• Acizii grasi au proprietati de hidratare si elasticizare a pielii, carenta acestora in organism putand fi cauza unor eruptii cutanate precum dermatitele, psoriazisul, eczemele sau acneea.