Comanda lentile de contact de pe Conga ro si ai Transport Gratuit Cadou Surpriza

26 septembrie 2016

In perioada 27-29 septembrie 2016, la orice comanda de lentile de contact plasata pe Conga.ro ai Transport Gratuit + Cadou surpriza.

In oferta Conga.ro vei gasi o gama variata de lentile de contact: lentile de contact cu dioptrii zilnice, de doua saptamani, lunare, trimestriale pentru corectarea miopiei / hipermetropiei, astigmatismului, presbiopiei, lentile de contact prostetice, dar si lentile de contact colorate cu sau fara dioptrii, precum si lentile de contact pentru Halloween.

Stocul de lentile de contact este mereu actualizat, cuprinzand produse de la marci de renume, precum Bausch&Lomb, Ciba Vison, Cooper Vison sau Johnson&Johnson.

Gama de lentile de contact este completata de solutii de intretinere si curatare, picaturi oftlamice si accesorii pentru lentilele de contact, la preturi avantajoase.

Conga.ro – magazinul online de optica medicala nr.1 din Romania.

  • Produse 100% originale. Pe Conga.ro vei gasi ochelari de soare, lentile de contact si rame de vedere achizitionate direct de la producatori sau de la furnizorii oficiali ai acestora.
  • Livrare rapida oriunde in tara. Produsele comandate vor fi livrate prin curierat rapid la adresa specificata de tine. Daca valoarea comenzii depaseste 200 lei, beneficiezi de livrare gratuita.
  • Incredere garantata de OPTIblu.
  • Sfaturi medicale specializate. Ai posibilitatea de a intra in contact cu un medic oftalmolog atunci cand exista nelamuriri legate de produsele pe care doresti sa le cumperi.
Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram