Cofetaria Armonia va invita sa gustati noile sortimente de torturi pentru copii exclusiviste

23 aprilie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Armonia este cofetaria din Bucuresti pe care cei mici o adora! Pentru a-i surprinde cu alte gusturi rafinate, in urmatoarea perioada parintii pot achizitiona noi sortimente de torturi pentru copii, deserturi speciale realizate de cei mai experimentati cofetari!

Armonia detine cea mai exclusivista gama de torturi de copii!

Cum cei mici adora dulcele si tot ceea ce inseamna desert, de ziua lor de nastere parintii ii pot surprinde cu un delicios tort pentru copii obtinut dupa o reteta exclusivista, cunoscuta doar de adevaratii cofetari! Cele mai speciale torture pt.copii sunt cele care ofera un amalgam de gusturi si arome fine, iar cele care sunt create in Cofetaria Armonia aceste torturi pentru copii delicioase si care detin cu acuratete statutul de cele mai speciale si gustoase deserturi!

Din compozitia acestora, cat si din compozitia noilor sortimente nu vor lipsi fructele, mousse-ul de ciocalata neagra sau alba, cat nici crema de vanilie, cele trei ingrediente fiind preferatele celor mici. In plus, in cofetaria Armonia veti gasi cele mai inedite modele de torturi de copii, atat in materie de design, cat si in materie de nuante, delicioasele deserturi fiind invitatii speciali la aniversarea celor mici!

Puteti opta pentru tortul de copii in forma de buburuza, tractoras, masinuta Fulger McQueen sau ursulet, insa atractive sunt si cele cu forma clasica care prezinta diferite imagini precum printese sau persoanaje animate de unde nu lipsesc faimosii Minnie&Mickey!
Torturile de copii sunt create special pentru a fi servite de catre cei mici, ingredientele folosite fiind produse in Franta, acolo unde exista un adevarat paradis al celor mai bune specialitati! Cofetarii Armonia isi indreapta atentia catre crearea celor mai delicioase si aromatizate torturi, cei mici bucurandu-se de adevaratele delicii frantuzesti in retete romanesti!

Despre Armonia

Armonia este cofetaria online care va propune o gama variata de torturi, prajituri si produse de patiserie sau panificatie, obtinute dupa retete speciale cunoscute doar de cei mai experimentati cofetari! Produsele Armonia pot fi comandate online, direct de pe pagina cofetariei online Armonia, prin comanda telefonica la numarele 021.324.40.20 / 0722.616.180 sau venind la sediul fizic pe adresa Str Campia Libertatii , nr. 46 , bl. 52 , parter , sector 3, Bucuresti !
###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram