Centre de ingrijire pentru persoanele varstnice

21 iulie 2017
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Din pacate, timpul nu iarta pe nimeni si intr-o fractie de secunda viata se scurge, iar anii tineretii dispar ca prin farmec. Multi oameni ajung la batranete si sunt nevoiti sa locuiasca singuri din diverse motive. Fie nu au copii, fie acestia sunt plecati in tari straine pentru un trai mai bun. Indiferent de situatie, batranii raman singuri si le este tot mai greu sa se descurce.

Camin de batrani Voluntari-Pipera

Potrivit www.camin-pentru-bunici.ro exista un loc unde acestia au parte de servicii de calitate si de ingrijire medicala corespunzatoare. Aici pot fi internati inclusiv persoanele cu dizabilitati fizice sau psihice care trebuie sa urmeze terapii speciale si care au nevoie, in permanenta, langa ei de un cadru medical specializat.

Un azil de batrani Bucuresti este un loc unde locatarii au parte de momente de relaxare in compania altor persoane, un loc unde primesc un meniu echilibrat si adecvat, in functie de preferinte, dar si un loc de socializare si de intreprindere a unor activitati recreative.

Multi oameni au nevoie ca la batranete sa isi regaseasca linistea sufleteasca intr-un mediu curat, modern si placut. Dotarile se ridica la standarde europene ceea ce reprezinta un mare avantaj. De la dormitoare matrimonial si pana la cablu TV, gustari si mese atent preparate, totul este gandit in asa fel incat batranii sa aiba parte de cele mai bune conditii si sa isi traiasca in liniste si pace ultimii ani din viata.

Printre serviciile puse la dispozitie se numara cele medicale precum masajul terapeutic sau kinetoterapia, gimnastica de recuperare, analize medicale, dar si cele uzuale precum cosmetica, manechiura, pedichiura. In plus, se organizeaza inclusiv zilele de nastere si se ofera petreceri tematice cu ocazia sarbatorilor importante din calendar, asa cum este Pastele sau Craciunul.

Casa de batrani Pipera si-a deschis portile pe 1 decembrie 2016 si a reusit sa gazduiasca un numar impresionanti de locatari care se declara mai mult decat multumiti de conditiile oferite cu drag si profesionalism de cadrele implicate.
Locatia este una de poveste regasindu-se in imediata apropiere a padurii Baneasa. Aerul curat si proaspat se imbina la perfectie cu o curte generoasa, frumos amenajata unde batranii se pot plimba linistiti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram