Cele mai bune tratamente pentru riduri cu toxina botulinica se fac la cabinetul Dr Jecan

22 ianuarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

La cabinetul Dr Jecan tratamentele pentru eliminarea ridurilor sunt cerute foarte frecvent de catre paciente, multe din ele dorind sa aiba parte de un ten ca in tinerete imaculat si fara riduri. O data cu inaintarea in varsta ridurile isi fac aparitia vrand nevrand dar, din fericire, exista solutii pentru remedierea unor astfel de probleme.

Doctorul Jecan tratateaza astfel de riduri faciale folosind toxina botulinica aceasta avand un efect extrem de benefic asupra infrumusetarii tenului indiferent de varsta lui. O mare parte din ridurile care se potrivesc folosirii toxinii botulinice sunt cele intersprincenoase, frontale dar si cele de dimensiuni mai mici de la colturile ochilor.

Experienta dobandita de Dr Jecan in anii in care a profesat face ca o astfel de interventie precum cea descrisa mai sus sa fie una rapida, usoara si deloc dureroasa pentru paciente. Totodata perioada de recuperare de dupa interventie este de doar cateva ore.

In ceea ce privestea rezultatele unui astfel de tratament pentru riduri cu toxina botulinica, acestea se vad dupa aproximatic 7 zile de la interventie acest lucru fiind extrem de avantajos deoarece multe paciente doresc rezultate foarte rapid. Perioada de 7 zile este foarte scurta iar in general pacientele sunt foarte multumite de rezultatele interventiei. De precizat ca de cele mai multe ori efectul maxim se observa dupa o perioada de 5- 6 saptamani de la injectare.

O astfel de interventie la cabinetul Dr Jecan se face cu ajutorul toxinei botulinice deoarece aceasta este miorelaxant avand o actiune periferica putandu-se administra persoanelor cu varsta sub 65 de ani pentru tipurile de riduri precizate in randurile de mai sus. In anumite situatii, poate fi utilizat la nivelul ridurilor din apropierea gurii si a gatului.

Este important de stiut faptul ca aceste tratamente au si anumite contraindicatii in sensul ca toxina botulinica nu se foloseste la persoanele alergice sau daca exista anumite infectii in locurile de injectare ale toxinei. Totodata persoanelor cu disfagie, cu tulburari de inghitire sau care sunt insarcinate le este interzis sa foloseasca toxina botulinica pentru riduri.

Aceste injectari cu toxina botulinica pe care le puteti face la cabinetul Dr Jecan au, in situatii rare, si efecte adverse precum: slabiciune musculara, senzatie de arsura si usturime locala la locul de injectare, echimoze ( acestea disparand dupa cateva zile), dureri de cap, mancarime.

La Dr Jecan un astfel de tratament pentru riduri cu toxina botulinica se poate asocia cu alte tratamente precum cele cu acid hialuronic, peeling chimic, lifting facial nechirurgical si nu numai.

Despre Dr Jecan

Dr Jecan este recunoscut pentru experienta sa in domeniul operatiilor estetice, acesta tratand de-a lungul multor ani mai multi pacienti pe care i-a operat cu succes de otoplastie, rinoplastie, lipocustie si alte probleme . De-a lungul timpului acesta a aparut la mai multe emisiuni TV impartasind din experienta sa si oferind diverse sfaturi medicale pentru anumite probleme de natura estetica si nu numai. Pentru a va programa la o consultatie la Dr Jecan puteti suna la nr de telefon 021.410.16.15 sau puteti la un mail la adresa [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram