Ce este otoplastia si unde o poti face?

13 octombrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

O problema des intalnita in special la copii din ziua de azi o reprezinta urechile decolate care de cele mai multe ori este una deranjanta pentru orice persoana. Astfel de probleme pot afecta emotional in special copiii acestia suportand cu greu glumele celorlalti copii pe seama problemei lor.

Cabinetul Dr Jecan - solutia pentru corectarea urechilor decolate

Insa din fericire exista solutie la aceasta problema si anume operatia de otoplastie. Unul dintre cabinetele la care se pot face astfel de operatii este cel al Dr Jecan acesta fiind recunoscut pentru experienta sa in operatiile de otoplastie.
Acesta va ofera consultatie de specialitate inainte de a se lua decizia finala cu privire la operatia de otoplastie. Fa si tu o programare la Dr Jecan pentru o operatie de otoplastie.
In ce consta operatia de otoplastie
Operatia de otoplastie presupune realizarea unei incizii in spatele urechii, in pliul natural format de jonctiunea capului cu urechea. Medicul va elimina cantitatea de piele si cartilaj pentru obtinerea rezultatului dorit acela de a avea urechi care nu sunt prea departate de cap.

Pe langa corectarea fizica a urechilor, pacientul isi va recapata increderea in propria persoana si va scapa de complex, acesta ajutand-ul sa aiba o viata sociala mai buna si mai fericita.

In ceea ce priveste perioada post operatorie, aceasta este una de durata medie. Se va aplica un pansament in spatele urechii pentru cateva zile fiind recomandat ca in aceasta perioada sa se poarte o bendita care sa tina urechile in noua pozitie pentru aproximativ 2 saptamani.
Pentru mai multe informatii il puteti suna pe Dr Jecan la nr de telefon 0728 233 322.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram