Ce este criolipoliza si cat de eficienta este?

10 martie 2017
Autor:
Content SEO

Criolipoliza este unul dintre cele mai noi tratamente non-invazive ce au ca scop reducerea surplusului de grasime din corp. Alte tehnologii de lipoliza cu laser topesc grasimea, insa criolipoliza – uneori denumita lipoliza prin criogenie – face exact opusul. Aceasta procedura ingheata, pur si simplu, tesutul adipos (grasimea), lasand celelalte tesuturi si structuri neatinse.

In esenta, celulele adipoase sunt distruse prin transformarea apei din ele in cristale de gheata, care sunt apoi indepartate din organism in mod natural. Nu exista nicio durere, nu este nevoie de anestezie, procedura se efectueaza fara ace, iar timpul de recuperare este de scurta durata. Procedura a fost dezvoltata de cercetatorii de la Universitatea Harvard si Massachusetts General Hospital si a primit aprobare FDA in anul 2010. Astazi, criolipoliza se efectueaza in toate marile centre de slabire asistata din lume, inclusiv la salonul Elegance Clinic din Bucuresti.

Metoda implica plasarea capului dispozitivului pe suprafata pielii. Aparatul aspira usor, in capul dispozitivului, zona pielii pe care o trateaza, iar intre 5 si 20 de minute pielea este racita pana la minus 8 grade Celsius. Fiecare sesiune dureaza, de obicei, aproximativ o ora, iar un pacient obisnuit necesita efectuarea unui set de circa 4 – 5 sedinte pentru a finaliza tratamentul.

Spre deosebire de interventiile chirurgicale de slabire, cum este liposuctia, in care exista schimbari evidente imediate, criolipoliza ofera o schimbare treptata, deoarece este nevoie de ceva timp pentru ca cristalele de grasime inghetate sa fie eliminate din corp. Majoritatea persoanelor care urmeaza un tratament de criolipoliza vin la clinica pe o perioada cuprinsa intre doua si patru luni pentru a obtine rezultate maxime.

Iti faci griji cu privire la aparitia degeraturilor? Nu este nevoie! Da, celulele adipoase sunt inghetate, dar aceste celule nu trebuie sa atinga punctul de congelare pentru a se cristaliza; de aceea, numai celulele grase sunt afectate in timpul acestei proceduri si nu exista nicio deteriorare a tesuturilor nervoase ale pielii. Aplicatia special conceputa are senzori integrati care monitorizeaza temperatura pielii, astfel incat procedura sa se realizeze in mod consecvent si uniform. In plus, temperatura poate fi controlata in orice moment de catre profesionistii care administreaza tratamentul.

Rezultatele procedurii s-au dovedit a fi de lunga durata, la fel ca si liposuctia. Daca te gandesti, insa, ce sa alegi intre liposuctie si criolipoliza, ia in considerare diferenta majora: invaziv sau non-invaziv.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram