CAND VORBIM DESPRE SANATATE ORALA SPUNEM BLEND A MED PRO EXPERT ALL IN ONE Alatura te expertilor blend a med si incearca un nou nivel al ingrijirii

11 septembrie 2014

Blend-a-med invita persoanele interesate sa se alature mișcarii Pro-Expert și sa devina ei insisi experti in igiena orala. Intre 11 si 14 septembrie, in Baneasa Shopping City, va avea loc blend-a-med Pro-Expert Booth la care pot participa toti cei care isi doresc sa descopere o noua metoda de protectie a intregii cavitati orale, alaturi de noua pasta de dinti blend-a-med Pro-Expert All-In-One.

"A vedea și a auzi despre transformarile ingrijirii orale pe care expertii blend-a-med le-au parcurs, constituie o sursa de inspiratie pentru cei care cauta cel mai bun rezultat al sanatatii orale", a declarat Dr. Florin Lazarescu, vicepreședinte al Societații Europene de Estetica Dentara

“Pasta de dinți Pro-Expert All in One foloseste o combinatie unica de ingrediente pentru a proteja impotriva celor mai intalnite probleme stomatologice precum cariile, placa bacteriana, tartrul, sensibilitatea gingivala, petele si respiratia neplacuta.”, adauga dr. Lazarescu.

Blend-a-med Pro-Expert All-In-One foloseste un amestec de trei ingrediente cheie - Fluor (F), florura de staniu (Sn2 +) și polifosfat (PO4-) - pentru a oferi imbunatatiri vizibile ingrijirii cavitatii orale. Fluorul previne cariile, Florura de staniu reduce sensibilitatea, combate placa bacteriana și improspateaza respiratia, in timp ce Polifosfatul previne acumularea tartrului și aparitia petelor.

ZONE PE CARE STOMATOLOGUL LE VERIFICA FRECVENT
Potrivit Colegiului Medicilor Dentisti din Romania, 44% dintre romani sufera in prezent de gingivita in diverse stadii. Este o forma timpurie a bolii parodontale si are, in general, drept principal simptom sangerarea gingiilor, boala care poate duce la pierderea de masa osoasa si chiar la caderea dintilor. Pasta de dinti blend-a-med Pro-Expert ofera protecție impotriva gingivitei, precum și impotriva altor probleme pe care stomatologii le verifica in mod constant:

GINGIVITA: Este dovedit clinic faptul ca blend-a-med Pro-Expert All-In-One ajuta la mentinerea controlului asupra gingivitei, prin reducerea inflamatiei si sangerarii gingiilor.
• Testat clinic timp de 6 luni, sistemul de ingredient polyfluorite Pro-Expert a redus gingivita cu pana la 21% și a redus sangerarea cu pana la 57%.

TARTRU: Realizat pentru a lupta impotriva tartrului și pentru a proteja impotriva acumularii acestuia
• Sistemul Poyfluorite Pro-Expert reduce tartrul cu pana la 56% mai eficient decat o pasta de dinți antitartru.

PLACA BACTERIANA: Este dovedit clinic ca ofera o protecție de lunga durata impotriva placii bacteriene
• Este demonstrat ca sistemul Polyfluorite al blend-a-med Pro-Expert reduce placa bacteriana cu pana la 23% fata de valoarea intiala si cu pana la 8%, comparativ cu o pasta de dinți obișnuita.

SENSIBILITATE: Protecție de lunga durata impotriva sensibilitatii dintilor la rece, caldura, acizi, dulciuri sau de contact.
• Este dovedit clinic faptul ca sistemul Hypofluorite Pro-Expert reduce și protejeaza impotriva hipersensibilitații danturii.

PETE: Blend-a-med Pro-Expert All-In-One contine doua ingrediente cu efect de albire ce elimina si previn aparitia petelor, astfel ca dintii raman albi o perioada indelungata.

CARII: Ofera protectie de lunga durata impotriva cariilor.

RESPIRATIE PROASPATA

Despre Procter & Gamble .
P & G deservește aproximativ 4,4 miliarde de oameni din intreaga lume, cu brandurile sale. Compania are unul dintre cele mai puternice portofolii cu branduri de incredere, de calitate, branduri de conducere, inclusiv Pampers®, Tide®, Ariel®, ALWAYSR, Whisper®, Pantene®, Mach3®, Bounty®, Dawn®, Fairy®, Gain®, Pringles®, Charmin®, Downy®, Lenor®, Iams®, Crest®, oral-B ®, Duracell®, Olay®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun®, Fusion®, Ace®, Febreze ®, Ambi Pur®, SK-II®, și Vicks®. Comunitatea P & G include birouri in aproximativ 80 de țari din intreaga lume. Va rugam sa vizitati http://www[.]pg[.]com pentru cele mai noi stiri si informatii detaliate despre P & G si brandurile sale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram