Caminul particular de batrâni Asociația Creștina Sf Nicolae și Sf Alexandru pentru o batrânețe ușoara

26 ianuarie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Căminul particular de bâtrâni Asociația Creștină Sf. Nicolae și Sf. Alexandru își deschide porțile pentru cei care vor să găsească soluția potrivită pentru persoanele dragi, care nu își mai pot purta de grijă independent de un ajutor extern și care au nevoie de liniște și asistență medicală în orice moment din zi.

Azil de bătrâni la standarde de ultimă generație

Dacă îți dorești un loc modern, care să dispună de toate serviciile necesare unui cămin pentru bătrâni, la noi găsești soluția. Acest camin particular de batrani ofere servcii calitative si dispune de camere private, modern mobilate, un living cu televizor LCD și jocuri de societate (rummy, șah, table, cărți de joc), o biblioteă, sală de mese de tip restaurant și bucătari care pot pregăti mese conform regimurilor alimentare impuse de doctori.

Asistență medicală neîntreruptă

Probabil că cea mai grea parte atunci când vine vorba de îngrijirea bătrânilor este legată de partea medicală. Dacă veți apela la căminul nostru de bâtrâni, vă garantăm asistență medicală non-stop. Vă punem la dispoziție o întreagă echipă de medici, asistente și infirmieri, astfel că veți evita policlinicile și serviciile din spitale.

Astfel, bâtrânii vor putea consulta un medic de familie, un psihiatru și un asistent social. Ei vor avea parte de supraveghere de specialitate, administrarea tratamentului conform schemei, îngrijire corporală oride câte ori este nevoie, chiar și prelevare de sânge pentru analize mai amănunțite.

Dacă vreți să aflați mai multe despre tarife și servicii, dar și despre cum să programați o întâlnire cu reprezentanții căminului, intrați pe pagina noastră online și contactați-ne.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram