Camin particular de batrani cu servicii la cele mai inalte standarde ale calitatii

11 februarie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Căminul particular de bătrâni Asociația Creștină Sf. Nicolae & Sf. Alexandru pune la dispoziția clienților pachete de servicii la standarde de 5 stele și adaptate oricăror cerințe. Astfel, cei vârstnici, bunici sau membrii ai familiei care au nevoie permanenăt de îngrijire, atenție și socializare, pot regăsi în căminul particular de bătrâni o a doua casă.
Servicii personalizate oferite de azilul de bătrâni
Printre principalele și cele mai importante servicii oferite de căminul particular de bătrâni este asistența medicală oferită în permanență. Indiferent de starea bătrânului, chiar și în perioada post-operatorie, acesta va beneficia de toată îngrijirea necesară. In acest camin particular de batrani unde gasiti tot ce doriti si nu numai. De la administrarea tratamentului conform schemei, aplicarea de bandaje și unguenți, îngrijire corporală zilnică, ori de câte ori este nevoie, până la prelevarea de probe de sânge și analize medicale direct la sediul căminului de bătrâni, toate serviciile de asistență medicală sunt oferite de un personal foarte bine pregătit.
De asemenea, conform regimului alimentar impus de o anumită dietă sau starea pacientului, toate serviciile pot fi oferite chiar și la pat, în cazul în care vârstnicul nu se poate deplasa. Dacă bătrânii au nevoie de un spațiu de socializare și în care se pot relaxa, azilul le pune la dispoziție o bibliotecă, camere modern mobilate, precum și jocuri de societate (remi, table, șah și cărți de joc).
Tarife și progamări
Pentru cei care s-au gândit să apeleze la serviciile căminului particular de bătrâni, pot să își programeze o întalnire cu personalul căminului, la numerele de telefon 0753 907 355 / 0722 624 264, precum și completând formularul de preînscrieri de pe pagina web a Asociației Creștine Sf. Nicolae & Sf. Alexandru.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram