Calculatorul si durerile de cap

2 octombrie 2014
Autor:
Touch Media

Timpul prelungit in fata calculatorului si pozitia incomoda de multe ori ne face sa suferim niste dureri de cap cumplite. De unde provin acestea si cum puteti sa le preveniti? Poate suna foarte ciudat dar multi dintre dumnevoastra nu stiti cum sa stati pe scaun, nu stiti cum sa va asezati mouse-ul si monitorul pentru a preveni aceste dureri de cap. Preventia este foarte importanta, dar daca nu ati facut acest lucru puteti scapa usor de aceste dureri purtand o perioada o orteza pentru regiunea cervicala de la Tehnico Medical ce va sustine zona afectata si grabeste procesul de vindecare.

Iata care este pozitia corecta de stat la calculator! In primul rand aveti nevoie de un scaun cu speteaza astfel incat sa va puteti sprijini tot spatele, pe care sa il reglati ca talpile sa fie pe podea iar genunchii la acelasi nivel cu soldurile. Pentru a evita durerile de cap si de ceafa este esntial ca monitorul calculatorului sau laptopul sau fie usor inclinat in spate pentru ca atunci cand va uitati la el sa priviti usor in jos. Chiar daca aveti o pozitie corecta la calculator este foarte bines a luati cate o pauza in fiecare ora cate 10 minute in care sa va ridicati si sa faceti cativa pasi, dar si sa purtati o orteza cervicala la nevoie.

Ortezele medicale va ajuta sa imbunatatiti functia de mobilitate a zonei cervical in momentul in care acesta este afectata si pot chiar sa previna durerile de cap sacaitoare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram