Cafea Verde la reducerile zilei de la WiseBuy

24 martie 2016
Autor:
SEOWEB SECO SRL

Sunt multe dintre produsele listate ce sunt surprinzator de cautate. Astazi am ramas la doua dintre ele (Cafeaua verde boabe si varianta macinata).
Cafea Verde Boabe 1 KG
Beneficii cafea verde:

  • Regleaza activitatea sistemului nervos, reducand reactivitatea la stres si accesele de foame.
  • Impiedica inflamarea tesuturilor adipoase, inhiband astfel formarea celulitei.
  • Bolile canceroase - pentru prevenirea formarii tumorilor maligne si pentru inhibarea dezvoltarii lor sunt foarte utile curele cu alimente bogate in acid clorogenic. Eficienta sa a fost demonstrata in combaterea cancerul la san, cel de col uterin, cancerul de prostata sau cu localizare digestiva (bucal, gastric, intestinal).
  • Maladia Parkinson - protejeaza sistemul nervos de procesele degenerative.
  • Colesterol marit - are o puternica actiune de reducere a colesterolului negativ (LDL)
  • Hipertensiune arteriala. Conform studiilor, aceasta substanta ajuta sistemul nervos sa regleze calibrul vaselor de sange, asa incat tensiunea arteriala sa fie mentinuta la valorile optime.
  • Diabet de tip I si II - reduce glicemia cu 10-20%, dar o si stabilizeaza pe termen lung, asigurand o buna functionare a pancreasului.
  • Dischinezie biliara, indigestie - stimuleaza secretia de bila si evacuarea acesteia.
  • Constipatie - acidul clorogenic este un puternic stimulent al musculaturii netede a tubului digestiv, fiind un remediu excelent contra constipatiei.  Datorita efectului diuretic al cofeinei este necesar sa se consume apa suplimentar.
  • Nu da intoxicatie cofeinica in dozele uzuale, deci inima nu este supusa unor eforturi suplimentare. Reactivitatea vasculara este crescuta de cafeaua verde, iar rata cardiaca, este diminuata.
  • Datorita faptului ca bobul nu este tratat termic, cofeina ramane legata in compusi complecsi, ca atare consumul de cafea verde conduce mai putin la efectele adverse care pot sa apara la consumul excesiv de cafea prajita: tahicardie, extrasistole, neliniste, insomnie etc.

Bineinteles ca aceleasi beneficii sunt si pentru consumul de cafea verde macinata
Cafeaua verde este singura care contine trei substante esentiale pentru mentinerea siluetei: acidul clorogenic, cafestolul si kahweol - sunt substante reputate pentru calitatile lor detoxifiante. Ele stimuleaza proprietatile depurative ale ficatului si ajuta la eliminarea toxinelor. Principalii antioxidanti din cafeaua verde sunt polifenolii care sunt absorbiti rapid de corpul uman protejand organismul impotriva distrugerii celulelor si a radicalilor liberi din fluxul sangvin. Ca rezultat, procesul de imbatranire este incetinit si are loc imbunatatirea circulatiei si intarirea musculaturii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram