Aveti nevoie de un consult oftalmologic de specialitate? Mergeti la clinica de oftalmogie Romgermed din Bucuresti

21 iunie 2017
Autor:
Suits Advertising

Informatii generale despre oftalmologie

Specialitate de oftalmologie din cadrul clinicii Romgermed din Bucuresti se ocupa in depisatarea si tratarea bolilor ochiilor, dar si a structurilor din jurul sau, precum pleoapele si sistemul lacrimar. In cadrul clinicii de oftalmologie din Bucuresti se ofera pacientilor servicii complete de chirurgie si tratament oftalmologic.

Aici, exista o echipa de medici specialisti, ce detin o bogata experienta in acest domeniu. In cadrul acestui departament se ofera tratament pacientilor care sufera sau arata afectiuni care pot determica urmatoarele boli: cataracta, glaucom, strabism. Mai mult decat atat, specialitatea de oftalmologie diagnosticheaza si trateaza si complicatiile ochiilor ce se datoreaza unor boli sistemice, precum diabetul zaharat, hipertensiunea arteriala si asa mai departe.

In cazul in care prezentati anumite simptome sau doar doriti sa mergeti la un consult oftalmologic va puteti programa la clinica de oftalmologie accesand urmatorul site: http://clinicaromgermed.ro/servicii/oftalmologie/

Cateva investigatii pe care le puteti face la clinica de oftalmologie de aici

Consult oftalmologic de specialitate

Corectie optica

Cateva examene: fund de ochi, pol anterior, tensiune oculara etc.

Interpretarea analizelor si oferirea tratamentului corespunzator

Operatii: Xantelasma, Chalazion, de extirpare a unor tumori beninge la nivelul pleoapelor

Test Schirmer

Cand este necesar sa va prezentati la un consultatie oftalmologica?

In general, orice pacient este sfatuit sa se prezinte la medic atunci cand prezinta urmatoarele simptome:

Vedere slaba sau incetosata

Resimte dureri la nivelul ochiilor

Are o senzatie de corp strain in ochi

Lacrimeaza din senin

Pierde brusc vederea

Daca resimtiti un dintre simptomele de mai sus trebuie sa prezentati cat mai repede la medic. Intarzierea poate agrava fara doar si poate aceste simptome si pot aparea complicatii.

Un consult oftalmologic este recomandat sa fie facut o data la doi ani

Fiecare persoana ar trebui sa se prezinte la medic o data la doi ani chiar daca nu prezinta simptome.
Copiii ce au varsta de maxim 16 ani ar trebuie sa mearga la medic anual pentru a preveni aparitie unor probleme la nivelul vederii. Pentru acestia, vizita la medic este foarte importanta, deoarece se pot descoperi din timp modificari de refractie sau patologice, care nu prezinta in mod special simptome, dar care se agraveaza in timp.

In general, descoperirea precoce este cea mai bune alternativa pentru tratarea problemelor ochilor.

Un consult oftalmologic general include verificarea completa a ochilor atat din punct de vedere functionat, cat si anatomic. De asemenea, aceasta vizita la medic poate duce la depistarea si altor boli, precum diabetul zaharat sau hipertensiunea arteriala, care sunt evidentiate de anumite modificari ale retinei.

Date clinica de oftalmologie din Bucuresti

Clinica Romgermed este localizata in Bucuresti, pe Calea Plevnei, numarul 137C. Pentru mai multe informatii puteti suna la numarele de telefon 0727.999.602 si 021.311.0075.

Tineti la sanatatea dumneavoastra si veniti din timp la medic!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram