Avantajele unui implant dentar

10 noiembrie 2017
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Implanturile dentare sunt cea mai buna alegere pentru o dentitie sanatoasa si aproape de natural. Puternic si stabil, un implant dentar Bucuresti, realizat la Plaza Dent, restaureaza un dinte pierdut astfel incat acesta sa arate, sa se simta, sa se potriveasca si sa functioneze ca un dinte natural. Implanturile dentare sunt construite pentru a rezista. Acestea sunt cele mai bune solutii pe termen lung si eficiente din punct de vedere al costurilor. Implanturile dentare pot necesita ajustari periodice, insa pot dura o viata intreaga atunci cand sunt ingrijite si plasate corespunzator. In plus, pacientul nu se va simti incomod in public, jenat ca zambetul sau arata diferit.

Implanturile dentare pastreaza forma fizica a fetei si a zambetului...

Mentinand forma naturala a fetei. Discutia cu un expert in domeniu este importanta inainte de a lua in considerare vreo alta optiune, deoarece alte optiuni de inlocuire a dintilor au efecte secundare si permit  aspectului general al fetei sa se schimbe in timp, lucru mai putin atractiv.

De asemenea, implanturile dentare protejeaza osul sanatos. Spatiile goale din gura dupa pierderea unuia sau a mai multor dinti, pot duce la probleme de sanatate suplimentare, cum ar fi pierderea si deteriorarea maxilarului. Atunci cand maxilarul nu mai sustine un dinte natural, acesta se deterioreaza, pierzandu-si forta si fermitatea. Implanturile dentare sunt singura optiune de restaurare dentara care pastreaza si stimuleaza osul natural, contribuind de fapt la stimularea cresterii osoase si prevenirea pierderii osoase.

Implanturile dentare mentin dintii in gura. Astfel, acestea  permit o dictie lejera. Permit consumul alimentelor preferate. Acestea ajuta la muscatul in mod natural si la mestecatul fara durere. Spre deosebire de protezele amovibile care pot da un sentiment de disconfort, experimentarea gustului complet al alimentelor consumate devine posibila. Cariile nu pot aparea intr-o coroana restaurata cu implant - totusi, vizitele post-implant la medicul dentist sunt necesare ca si cum  dintele ar fi  natural.

Alegerea optiunii efectuarii unui implant dentar se dovedeste a avea rezultate pe termen lung. Aceasta optiune  este considerata mai previzibila decat alte tratamente, pentru repararea sau inlocuirea dintilor lipsa.

Informatii complete cu privire la subiect pot fi primite pe https://plazadent.ro/, cabinet stomatologic sector 6.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram