Avantajele si dezavantajele metodelor de epilare definitiva

2 septembrie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Barbatii si femeile care vor sa arate bine sunt in cautare de diferite metode de indepartare a parului de pe corp si una dintre aceste metode se numeste epilare definitiva.

Cat timp dureaza o procedura de epilare definitiva?

Tratamentul unei proceduri de epilare definitiva cu laser poate dura cateva saptamani sau chiar luni, in functie de cantitatea de par care se doreste a fi indepartata. Doctorul tine fasciculul laser cu o anumita intensitate pentru o anumita durata. Aceasta expunere distruge foliculii parului si intarzie sau elimina cresterea parului, fara sa raneasca celulele sanatoase ale pielii. Pentru aceasta doctorul foloseste un gel de protectie la varful aparatului pentru a nu rani pielea in tratamentul de epilare definitiva. Durata indepartarii parului cu laser depinde de zona corpului. Indepartarea parului prin aceasta metoda are cele mai bune rezultate la persoanele cu pielea deschisa si par de culoare mai inchisa. Unii oameni trebuie sa repete procedura de epilare definitiva dupa cativa ani, deoarece parul poate sa creasca din nou.

Consideratii in alegerea unei metode de epilare definitiva

Atunci cand optati pentru alegerea unui tratament de epilare definitiva, alegeti intotdeauna un medic priceputcare sa aiba experienta. Acest lucru minimizeaza sansele de a va rani pe timpul tratamentului si garanteaza cele mai bune rezultate. Nu compromiteti niciodata calitatea pentru a economi bani deoarece accidentele care se pot intampla pot sa lase urme permanente. Discutati aspectele pozitive si negative ale tratamentului si trebuie sa luati in considerare si efectele secundare. Aceste efecte secundare in cazul unui tratament de epilare definitiva pot include senzitivitatea pielii si multe alte efecte neplacute. Consultati intotdeauna un doctor si luati masuri de precautie pe timpul activitatii. Informati doctorul asupra posibilelor alergii ale pielii, medicatia luata sau alte boli pentru a evita interferentele.
De obicei, persoanele trebuie sa evite expunerea la soare pe timpul tratamentului de epilare definitiva cu laser deoarece pot aparea arsuri solare. De asemenea, trebuie evitate produsele cosmetice si cremele pe suprafetele care au suferit un tratament de epilare definitiva deoarece zona tratata se poate irita.

Avantajele procedurii de epilare definitiva

Aceasta procedura de epilare definitiva cu laser este nedureroasa si fara sangerare. De asemenea, acest tratament este foarte sigur pentru zonele sensibile cum sunt cele din jurul ochilor si ale gurii. Aceste procedeu de epilare definitiva cu laser ofera o piele fina si sporeste frumusetea unei persoane. In plus, tratamentul este este mai rapid si mai eficient decat orice alta metoda de epilare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram