Asigurarea de sanatate un serviciu pentru întreaga familie

29 septembrie 2016
Autor:
Zoom-Biz

În 2014, 48% dintre adulții ce nu dețin o asigurare de sănătate declarau că motivul pentru care nu se interesează de acest subiect este costul ridicat al acestui serviciu. Dintre acestia, aproximativ 80% fac parte dintr-o familie cu cel puțin un copil, spune Henry J. Kaiser Family Foundation.

Această percepție asupra costurilor și dezinformarea cu privire la implicațiile unei asigurări medicale, însă, are rezultate negative asupra stării de sănătate a întregii familii. Studiile aceleiași organizații au raportat că persoanele neasigurate nu se bucură de aceeași calitate a serviciilor medicale ca cei care au încheiat o poliță de asigurare medicală. De asemenea, din cauza costurilor ridicate ale serviciilor medicale, multe dintre femei amână vizita la cabinetul medical, fapt ce poate rezulta în agravarea unor afecțiuni aparent inofensive.

Pentru întreaga familie, prevenția medicală trebuie privită ca o prioritate. Copiii au nevoie de îngrijire medicală preventivă încă de la naștere. Consultații, vaccinuri, investigații și analize realizate în mod regulat. Un control pediatric general poate atinge chiar și suma de 150 RON, pe când unul de specialitate depășește suma de 250 RON.

Femeile sunt și ele predispuse la afecțiuni care, netratate la timp, pot rezulta în boli cronice printre care se numără diabetul, artrita, bolile pulmonare și cardiovasculare sau cancerul. Cu toate astea, costurile ridicate ale unui simplu consult preventiv le determină să ignore pe cât posibil eventuale simptome inofensive și să se concentreze mai mult pe sănătatea copilului sau a soțului.

Asigurarea medicală este menită să acopere aceste costuri, și garantează cea mai bună îngrijire medicală pentru întreaga familie. Printre serviciile medicale acoperite se numără consultații multidisciplinare, analize de laborator, intervenții chirurgicale complexe sau spitalizare. De asemenea, pentru familiile care călătoresc des, există posibilitatea încheierii unui plan de asigurare medicală internațională, care oferă aceleași servicii medicale, în clinici din întreaga lume.

Planurile de asigurare internațională de sănătate concepute de MediHelp International oferă acoperire de până la 3 milioane de euro pentru o gamă largă de proceduri, precum spitalizare, analize și investigații multidisciplinare, proceduri medicale urgente sau tratamente medicale complexe, atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram