ArtImplant – o clinica dentara de 7 stele

19 august 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

In ziua de azi, cabinetele dentare din Bucuresti sunt foarte numeroase si ofera servicii multiple si complexe, insa, din pacate, nu toate ofera si calitate in pachetul de tratamente dentare. Acesta nu este deloc un lucru de neglijat, pentru ca, de multe ori, pacientii pot pleca din cabinet cu mai multe probleme decat cu cate au venit. Ceea ce este foarte grav e ca, din cauza neglijentei, lipsa de igiena sau nerespectarea normelor sanitare poate cauza numeroase probleme de sanatate pacientilor. In plus, mai poate interveni si nepriceperea unor medici sau lipsa lor de experienta. De aceea, cand vine vorba de sanatate, nu trebuie sa facem niciodata compromisuri si sa punem calitatea pe primul loc, indiferent cat ar costa. Pentru acest lucru, atunci cand aveti vreo problema dentara, apelati intotdeauna numai la profesionisti si la clinici stomatologice de calitate.

Calitate si siguranta intr-o clinica dentara

Daca vrei sa ai parte de servicii de o calitate ireprosabila, alege o clinica stomatologica profesionista, precum ArtImplant. Aici beneficiezi de intreaga gama de tratamente dentare, pentru orice problema stomatologica. In plus, echipa de medici de aici este profesionista, iar fiecare chirurg sau medic primar stomatolog se bucura de o pregatire foarte buna in domeniu si de o specializare aparte.

Beneficiile serviciilor dentare de calitate la ArtImplant

Art Implant beneficiaza de un echipament de tehnica medicala foarte avansat, ce simplifica foarte mult tratamentul dentar, atat pentru medic, cat si pentru pacient. In plus, echipa de medici si asistenti de aici te intampina intotdeauna cu bunavointa si cu caldura, pentru a-ti oferi o experienta frumoasa. Fiecare medic comunica de fiecare data cu pacientii pentru a intelege foarte clar care sunt problemele si necesitatile acestuia si ii explica, cu transparenta, posibilitatile de tratament.

Clinica dentara de lux Art Implant

Conceptul propus de Art Implant este nou si unic in Romania, ba chiar si in Europa. Astfel, Art Implant iti ofera servicii dentare ireprosabile intr-un cadru de lux, demn de o regalitate. Clinica este amplasata intr-o cladire de poveste, similara unui castel, iar designul interior imbina cu succes modernismul si cu elemente de arhitectura de baroc. Toate aceste elemente – aparatura medicala de ultima generatie, personalul specializat, profesionist si amabil si designul deosebit – contribuie la crearea unei atmosfere placute si unei experiente dentare minunate.

Astfel, daca inca nu ai gasit o clinica dentara buna, apeleaza cu incredere la specialistii de la Art Implant!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram