Art Implant va ofera fatete dentare din ceramica de calitate ridicata

7 octombrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

La multi dintre noi problema dintilor este prezenta inca incepand cu anii de copilarie sau adolescenta fie cand deja suntem adulti. O varianta viabila este reprezentata de fatele dentare care se pot aplica peste suprafata vizibila a dintilor.
Fatetele dentare reprezinta o solutie viabila fie ca ne dorim o modificare de culoare a dintilor nostri fie o crestere a dimensiunii acestora sau inchiderea unor spatii.

Fatete dentare din ceramica

Clinica stomatologica Art Implant va ofera fatete dentare din ceramica pentru rezolvarea rapida a problemelor dvs dentare. Cei de la Art Implant sunt recunoscuti pentru calitatea serviciilor si profesionalismul de care dau dovada pentru fiecare pacient care le calca pragul.

Fatetele reprezinta o alternatica pentru coroane, diferenta fiind data de faptul ca fatetele sunt piese foarte subtiri lipite pe suprafata vizibila a dintilor. Se recomanda utilizarea fatetelor in cazul dintilor cu schimbari severe de culoare, cu mici gauri, ciobiti sau alte defecte precum spatii inegale nedorite intre dinti.
In cazul fatetelor dentare, nu este necesar indepartarea unei cantitati mari de substanta dentara asa cum se intampla in cazul coroanelor.

Fatetele dentare se realizeaza se baza unei amprente facute de medicul stomatolog dupa care acestea se cimenteaza pe dinti. Alte avantaje majore ale fatetelor dentare sunt reprezentate de faptul ca acestea nu se pateaza in timp, sunt rezistente si durabile pentru perioade cuprinse intre 10 si 15 ani.

Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati clinica Art Implant in cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram