Apacio pune la dispozitia clientilor sai sterilizatoare UV la cele mai bune preturi

27 noiembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul online Apacio pune la dispozitia clientilor sai cele mai utile dispozitive pentru a dezinfecta apa. In acest sens, sterilizatoarele UV sunt menite sa trateze apa de orice tip de impuritati. In plus, sterilizarea apei cu radiatie UV nu va modifica gustul, mirosul sau culoarea apei si va inlatura definitiv riscul de imbolnavire cauzat de contaminarea microbiana, facand apa un izvor sigur pentru consum si pentru uz casnic.

Avantajele pe termen lung ale utilizarii sterilizatoarelor UV de la apacio

Fiind tot mai poluata, apa de la robinet poate fi cauza multiplelor boli de sanatate. In acest senz, apacio pune la dispozitia dumneavoastra sterilizatoarele UV. Cu ajutorul sistemului de raze ultraviolete, fiecare sterilizator uv reprezinta o sursa sigura de anihilare a virusilor, a bacteriilor si a algelor din apa. Cea mai moderna metoda pentru a avea o apa pura la robinet o reprezinta sterilizatorul de apa de la apacio. Acesta are efecte vizibile imediat, insa si efecte pe termen lung, prevenind imbolnavirea. Caracteristicile si avantajele acestui produs sunt urmatoarele:

· Avantajul principal al folosirii sterilizatoarelor UV consta in lipsa utilizarii chimicalelor. Un sterilizator UV foloseste sticla din siliciu pur, apa nesuferind, in acest fel, nici un contact direct cu substantele chimicale. Dezinfectarea apei cu ajutorul sterilizatoarelor UV este cea mai buna metoda de a distruge chiar si cele mai rezistente si mai periculoase microorganisme

· Sterilizatoarele UV de la apacio sunt ecologice, naturale si protective cu mediul

· Sterilizatorul UV inlatura mirosul si gustul de clor al apei, distrugand totodata microbii, virusii, algele si bacteriile

Pe langa aceste avantaje, de luat in considerare este si faptul ca instalarea unui sterilizator UV se face foarte rapid. Este necesara doar conectarea la traseul hidraulic si la alimentarea cu energie electrica. Costurile, atat cele de achizitie, cat si cele de intretinere sunt extrem de mici, ideale pentru orice buzunar. Detectarea unor probleme in legatura cu calitatea apei presupune instalarea rapida a unui sterilizator UV, de la apacio. In cazul in care apa si-a pierdut din caracteristica de a fi inodora, insipida sau incolora, atunci solutia sigura este data de apacio.ro, prin sterilizatoarele UV.

Sterilizatoarele UV, cea mai moderna solutie pentru eliminarea bacteriilor, a virusilor si a algelor din apa

Deosebit de economice, cu un randament excelent si cu un design unic, sterilizatoarele UV de la apacio sunt alegerea tuturor celor care pun pret pe sanatatea lor. Singura componenta care trebuie schimbata (o data la un an de folosinta) este lampa cu ultraviolete, care nu este deloc costisitoare.

Apacio pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele trei sterilizatoare UV: S-1, S-2 si S18, diferite prin debitul nominal al apei, prin putere si prin presiunea maxima pe care o pot aduce. In functie de aceste caracteristici, pretul lor difera. Incepe de la 319 lei, pentru un sterilizator UV S-1 si ajunge la 997 de lei pentru sterilizatorul UV de apa S18. Cu ajutorul sterilizatoarelor UV, riscurile de imbolnavire pricinuite de apa contaminata cu virusi si cu baterii sunt reduse aproape de zero.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram