Apa micelara Gamarde ideala pentru piele sensibila

27 februarie 2015

Si pentru ca iubim solutiile multi-functionale, sa aiba in plus si o formula suficient de sigura, incat sa poata fi folosita si in demachierea fetei si ochilor.
Tehnologia miceliului a permis sa avem intr-un singur produs atat un demachiant bio cat si o lotiune tonica. De aceea, Laboratoarele Dermatologice Gamarde au dezvoltat Apa micelara fara clatire Apa micelara delicata Gamarde elimina toate tipurile de impuritati sau machiaj respectand pielea delicata si reactiva. Printr-un singur gest puteti demachia, tonifia si hidrata tenul.
Cu un gest simplu de folosire, Apa micelara fara clatire Gamarde este multi-functionala, usor de folosit pentru curatarea blanda si reimprospatarea tenului gras sau acneic, precum si pentru demachierea ochilor, fetei sau buzelor, fara a necesita clatire.
Prima solutie micelara bio pentru un ten deshidratat!
Special conceputa pentru igiena tenului cu tendinta acneica, Apa micelara Gamarde contine ingrediente specifice pentru purifiere, care regleaza secretia de sebum, avand o formula naturala, cu efect calmant, care are la baza apa termala Gamarde.
- este un demachiant indispensabil si inimitabil pentru pielea sensibila, intoleranta sau inflamata.
- reproduce compozitia naturala a pielii asigurand o igiena perfecta in deplina siguranta.
- curata si indeparteaza machiajul rezistent la transfer.
- calmeaza inflamatia datorita actiunii antiinflamatoare a extractului de castravete.
- tonifica si reimprospateaza pielea.
- poate fi folosit pentru igiena fetei si a conturului ochiului.

Confera prospetime, catifelare si lasa tenul hidratat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram