Alege tratamentele faciale de la Everly

13 august 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

De multe ori o ora petrecuta la un salon de tratamente facial poate deveni plictisitoare, dar nu si o ora petrecuta sub mainile profesionistilor de la salonul de infrumsetare Everly, ora care ne va face sa ne intrebam daca nu cumva tratamentul facial mai are si alte beneficii pe langa cele deja cunoscute.
Dupa cum stiti, fata este prima care da piept cu capriciile vremii, cu vantul, cu praful, cu soarele puternic si nici nu prea are cum sa se protejeze. De aceea, tratamentele faciale efectuat de profesionistii de la Everly intervin si ajuta la curatarea tenului si la protejarea pielii potrivit anotimpului.

Cand este ideal sa apelezi la un tratament facial?

Expertii sustin ca tenul trebuie tratat o data pe luna, sau cel putin de 5-6 ori pe an.
De regula, tratamentul facial ofera o curatare profunda, curatare care include si o exfoliere care desfunda porii de toata murdaria acumulata si va prevenii si aparitia acneei. Cei de la Everly vor netezi pielea cu abur, cu prosoape fierbinti si cu alti exfolianti.

Ce tratamente faciale iti ofera salonul de infrumusetare Everly?

  • Tratament Bazic

(lapte demachiant, lotiune tonica, demachiant delicat ochii si buze, scurb cu cristale marine, ceata marina revitalizanta, ulei marin crema masaj, masca concentrata ultrahidratanta, hidrant gel 24h, masaj)

  • Tratament Antiaging

(lapte demachiant, lotiune tonica, demachiant delicat ochii si buze, scurb cu cristale marine, ceata marina revitalizanta, program hyaluronic, crema hyaluronic, hidra marin gel 24h, masaj)

  • Tratament Acneic/Ten Gras

(lapte demachiant, lotiune tonica, demachiant delicat ochii si buze, scurb cu cristale marine, ceata marina revitalizanta, Extract purifiant, masca absorbant ten gras, crema masaj marin, ser regulator intens, fluid hidratant matifiant, masaj)

  • Tratament Ten Uscat

(lapte demachiant, lotiune tonica, demachiant delicat ochii si buze, scurb cu cristale marine, ceata marina revitalizanta, masca marina infuzabila, ulei marin crema masaj, fluid hidratant, hidramarin gel 24h, masaj)

  • Tratament Ten Sensibil

(lapte demachiant, lotiune tonica, demachiant delicat ochii si buze, scurb cu cristale marine, ceata marina revitalizanta, ser bio-restructurant, masca bio-calmanta cu efect instant, crema masaj olio marin, crema bioprotectiva, masaj)

De ce sa apalezi la un tratament facial de la Everly?

In primul rand pentru ca la salonul de infrumusetare Everly vei gasi un mediu care te va elibera de stress. Un tratament facial din cele de mai sus, nu numai ca iti va ajuta numai pielea, dar iti va ajuta si psihicul pe deasupra. Daca te simti bine in pielea ta, increderea emanate va iesi la suprafata printr-o piele luminoasa.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram