10beneficii ro ofera o reducere de pret de 10 pentru uleiul de susan

24 noiembrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Uleiul de susan a inceput sa fie folosit de foarte multa lume in ultimul timp gratie beneficiilor pe care acesta le ofera. De mentionat ca uleiul de susan este foarte indicat mai ales in alimentatia bebelusilor deoarece contine numeroase vitamine esentiale in buna dezvoltare a celui mic.

Pentru ca ne apropiem de luna cadourilor, magazinul online 10beneficii s-a gandit la tine si a redus preturile la majoritatea produselor de pe site. In acest sens trebuie mentionat faptul ca exista si o reducere importanta de pret de 10% la uleiul de susan, precum si la celelalte uleiuri uzuale.

De ce este atat de folosit uleiul de susan

Uleiul de susan se obtine din semintele de susan si reprezinta una dintre cele mai bune surse de antioxidanti. Acesti antioxidanti sunt foarte importanti pentru a intretine principalele functii metabolice ale organismului uman. De asemenea uleiul de susan are rolul de a reduce colesterolul si de a ajuta la reglarea tranzitului intestinal. In plus are si proprietati antibacteriene, avand o contributie importanta in acest sens la curatarea ficatului, dar si a aparatului urinar. Persoanele ce folosesc in alimentatia lor si ulei de susan prezinta un risc mai scazut pentru aparitia unor boli grave precum diverse forme de cancer, Alzheimer, arterioscleroza sau diabet.

Ce boli poate trata uleiul de susan

Trebuie specificat faptul ca uleiul de susan este folosit totodata si in tratarea anumitor boli. In acest sens s-a demonstrat ca uleiul de susan dezvolta o actiune curativa asupra parodontozei sau a aftelor bucale. Uleiul de susan poate fi folosit si pentru masaj intrucat gratie proprietatilor sale ofera o hidratare profunda si indelungata pielii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram