Sanatatea, cel mai important aspect al vietii

23.02.2017 / Sanatate / Bucuresti

O stare de sanatate buna este absolut esentiala pentru oricare dintre noi, intrucat intreaga noastra activitate depinde, in esenta, de modul in care ne simtim. Pentru a ne mentine o sanatate de fier este nevoie sa ne ingrijim zilnic de organismul nostru, actiune coroborata cu controluri periodice si un stil de viata echilibrat si ...

Surprinde-ţi musafirii cu aperitive interesante!

Intotdeauna aperitivele s-au potrivit ca o manusa tuturor genurilor de ocazii. Nu exista meniu care sa se muleze mai bine cu orice situatie, de la mic dejunuri pe fuga, pana la cine diplomatice precum o colectie ingenios gandita de startere pentru toate gusturile. Iar pentru o prezentare de senzatie, ei

Alevia estimează o cifră de afaceri de 5.8 ...

București, 23 februarie 2017: Alevia, compania românească specializată în producția de suplimente alimentare și ceaiuri, își propune pentru anul 2017 atingerea unei cifre de afaceri în valoare de 5.8 milioane de euro. Astfel, compania are în vedere menținea trendului ascendent în baza realizării financiare înregistrate în 2016, când a încheiat anul

Aparatul de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence la ...

Incepand cu acest an, aparatele de aerosoli Philips Respironics vin mai aproape de dvs. fiind introduse de catre compania Bit Online, importatorul oficial al Philips Respironics in Romania, in retelele de hipermarketuri Carrefour. Astfel, achizitia acestor dispozitive medicale casnice a devenit acum mult mai facila, fiind bine cunoscut faptul ca aparatele

Deserturi raw vegan - excelente pentru sanatate

Se spune ca „tot ce e bun pe lumea asta ingrasa, e imoral, ilegal sau creeaza dependenta“. Ei bine, dulciurile raw-vegane sunt exceptia de la regula! Afla ce minuni fac ele pentru organismul tau.

Microneedling cu Dermapen – speranta in tratamentul vergeturilor

Vergeturile reprezinta una dintre cele mai comune cauze de nemultumire a femeilor fata ce propriul corp. Fie ca sunt rezultat al unei sarcini, al schimbarii in greutate sau pur si simplu al exercitiilor efectuate la sala de sport, se intampla destul de frecvent ca ele sa apara in zona abdomenului, pe

Ingrijirea dintilor copiilor in functie de varsta ...

Majoritatea parintilor isi doresc sa ii fereasca pe cei mici de suferinta provocata de problemele dentare si de disconfortul tratamentelor stomatologice, de multe ori pentru ca ei insisi au trecut prin astfel de experiente mai putin placute in copilarie. Deoarece bazele unei danturi frumoase si sanatoase se pun inca din primii

Aminoacizi - Genius Nutrition

Genius Nutrition, iBCAA, BCAA, Aminoacizi, Amino, Genius, iAmino

Dorian Schwartz : Achiziţionarea clinicii Doctor Isreb de ...

Lanţul de clinici Romgermed a achiziţionat un centru medical important aflat într-una dintre zonele cu vad comercial din Bucureşti.

Un nou restaurant cu specific fast food intră ...

Los Tacos deschide prima unitate după o investiție de 65.000 de euro Ploiești Shopping City continuă extinderea zonei de food court și, la început de an, își consolidează portofoliul cu o nouă unitate de tip fast food aparținând Los Tacos. Cel mai important centru comercial din județ și împrejurimi își completează astfel

Dormitor copii – Cum il amenajezi dupa metoda ...

Tine cont de anumite reguli Feng Shui, in amenajarea unui dormitor copii! Afla de la noi ce trebuie sa faci!

Invata sa gatesti sanatos cu retetele raw vegan ...

De cele mai multe ori, alimentatia raw vegan are vine cu foarte multe controverse, chiar daca extrem de foarte multi oameni au inceput sa perefere sa gateasca raw vegan si au inceput sa caute retete raw vegan pentru a reusi sa mnance extrem de sanatos chiar la ei acasa.

Întrebări și răspunsuri despre țigara electronica

Cu siguranta, unul dintre produsele care cunosc o crestere impresionanta in vanzari, in ultima vreme, este tigara electronica. Exista din ce in ce mai multe magazine de tigari electronice si fumatorii sunt atrasi zilnic de acestea.

Durerile de mijloc iti fac imposibila deplasarea?

Lombostatul este un corset medical utilizat in traumatisme, afectiuni degenerative sau modificari patologice ale curburilor coloanei vertebrale si are rolul de a reduce sarcina si presiunea exercitata asupra zonei afectate.

Nu stii ce tratament sa alegi pentru dintii ...

Cele mai sigure interventii sunt acelea profesionale, intr-un mediu steril si care iti ofera garantie, mai exact clinica stomatologica din Bucuresti, Neoclinique unde veti beneficia de cele mai bune servicii si de medici specializati.

Oxy Cell de la Freeways – doza ta ...

Nu stii cum ai putea lupta impotriva oboselii pe care ajungi sa o resimti in ultima perioada? Ai auzit despre Oxy Cell? Cei de la Freeways iti propun un produs revolutionar care contribuie la starea ta de sanatate si de dispozitie din fiecare zi. Pentru un randament optim acasa, dar si

Ce spun vedetele despre cura de detox cu ...

Oana Roman, Carmen Bruma şi Elena Băsescu au păreri diferite despre regimul de detoxifiere si ne-au dezvăluit experienţele lor în acest sens

Ai deseori dureri de burta si alte necazuri ...

Mulţi oameni trăiesc o viaţă întreagă chinuiţi de dureri abdominale şi alte simptome digestive – diaree, balonare -, dar se jenează să discute acest lucru cu medicul.

Ce planuri are clinica privata Romgermed pentru anul ...

Dorian Schwartz : Medicul şef al ATI SUUB Elena Copaciu se alătură Romgermed; Romgermed vine cu o strategie nouă de HR bazată pe recrutarea profesioniştilor cunoscuţi în sănătate

Nutradose Detox – complexul natural care reda ...

Retentia de apa, digestia deficitara, acneea sau kilogramele in plus sunt printre cele mai frecvente probleme din zilele noastre. Nutradose Detox, complexul 100 % natural, vine in ajutorul celor care se confrunta cu astfel de probleme cu o formula special conceputa pentru a purifica organismul si pentru a-i reda starea de

Acupunctura pentru artrita

Acupunctura pentru durerile de spate si pentru artrita. Descoperi ceea ce cercetarea spundespre această practică tradițională chineză și modul în care te poate ajuta .