Talent Reserve și FoxSalesJobs servicii integrate de recrutare

27 martie 2017
Autor:
NOMADE Communication

Programul de evaluare a candidaților și Programul de integrare a noului angajat la locul de muncă - adresate managerilor din companii – au fost create cu scopul de a oferi soluții aplicate provocărilor pe care aceștia le întâlnesc în momentul recrutării și selecției candidaților și în etapa de integrare a noului angajat. Cel mai important obiectiv al programelor este creșetera calității și eficienței proceselor de recrutare și integrare a candidaților în noua companie, fapt care îl face pe manager să câștige timp, pe care să îl poată aloca altor activități importante. Astfel, complementar derulării de proiecte de recrutare și livrarea unor candidați potriviți cu rolul și compania angajatoare, programele construite de către Talent Reserve ajută la reușita recrutării, proces de care sunt responsabili atât oamenii din recrutare, cât și managerii angajatori.

Despre cele două noi programe, Oksana Rusu (Owner & Developer Talent Reserve) spune: „Recrutarea este o ecuație cu mai multe necunoscute, iar managerul angajator are un rol crucial prin calitatea implicării sale, atât în evaluarea candidaților, cât și în procesul de integrare a noului angajat. Acesta este direct responsabil de atragerea în echipă a oamenilor intervievați și de succesul acestora. În cadrul noilor programe prezentăm și exersăm stabilirea și urmărirea aspectelor relevante pentru un job, comportamente și întrebări - cheie în cadrul interviurilor pentru a crește calitatea și succesul recrutării, precum și un program de susținere a managerului în valorificarea competențelor și potențialului noului angajat. În ceea ce privește întâlnirea cererii și a ofertei în domeniul joburilor de vânzări, Talent Reserve vine în întâmpinarea acestei nevoi prin intermediul FoxSalesJobs, o platformă de job-uri și resurse pentru forța de vânzări. Într-o formulă îmbunătățită, platforma pune la dispoziție pasionaților de vânzări numeroase informații utile și o serie de evenimente importante din mediul de business.”

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram