S a lansat FoxSalesJobs – o platforma online de recrutare pentru forța de vânzari

19 septembrie 2016
Autor:
NOMADE Communication

FoxSalesJobs pentru candidați
Foxsalesjobs reprezintă un instrument online util care facilitează accesul rapid viitorilor candidați la toate companiile din România care au poziții libere în departamentul de vânzări. Fie că este vorba despre cei aflați la început de drum sau despre profesioniștii cu 15 ani de experiență, platforma este o alternativă corectă pentru cei care sunt în căutarea unui job. Crearea contului este gratuită, iar pentru completarea lui integrală fiecare persoană va primi cadou eBook-ul „20 de roluri în vânzări”.

FoxSalesJobs pentru companii
Una dintre cele mai mari provocări ale companiilor din România este identificarea candidaților potriviți pentru pozițiile deschise în departamentul de vânzări. De aceea, platforma vine în sprijinul lor prin facilitatea accesului la o bază de date formată din candidați care vizează doar job-uri în vânzări. Astfel, procesul de recrutare și selecție devine mai eficient, iar companiile câștigă timp și bani. Conturile dedicate firmelor vor fi de mai multe tipuri, în funcție de nevoile lor specifice în materie de recrutare.

FoxSalesJobs pentru HR
Identificarea viitorilor angajați reprezintă una dintre cele mai importante responsabilități ale specialiștilor în resurse umane, care necesită alocarea unei cantități mari de energie. FoxSalesJobs vine în ajutorul lor și se transformă într-un instrument online de recrutare care le facilitează accesul la o bază de date omogenă de candidați din care pot fi selectate, cu ușurință, cele mai potrivite persoane pentru pozițiile deschise.

Talent Reserve este o companie dedicată, în special, recrutării pentru forța de vânzări atât în România, cât și în străinătate. Cu o experiență vastă în domeniu, aceasta aduce împreună companiile și candidații de care acestea au nevoie astfel încât fiecare dintre ei să își îndeplinească obiectivele propuse. Din portofoliul Talent Reserve fac parte companii din industriile: oil &gas, vânzare licențe software, logistică, producție publicitară, restaurante/ food, e-commerce și digital marketing.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram