Meserii la mare cautare Tot mai multe fete tinere vor sa invete tehnici in manichiura

12 aprilie 2016
Autor:
WEBDESK

In ultimii ani, domeniul infrumusetarii se bucura de o popularitate tot mai crescuta in randul femeilor din Romania care isi cauta meseria potrivita. Cresterea nivelului de trai a reusit sa creeze numeroase oportunitati de angajare pentru tinerele romance interesate de o cariera in domeniul frumusetii (cosmetica, manichiura, ingrijire personala etc.)

Chiar daca vorbim de meserii care nu necesita studii universitare, pentru a putea profesa intr-un salon profesionist ai nevoie de diferite diplome de atestare si acreditare profesionala, in functie de meseria pe care ti-o alegi. Spre exemplu, pentru meseria de Stilist protezist unghii false ai nevoie de o diploma de de acreditare in domeniul unghiilor tehnice pe care o poti obtine participand la diferite cursuri de perfectionare.

Unul din aceste cursuri de perfectionare este si Scoala Cupio, un curs organizat la Timisoara in perioada 18-29 aprilie de catre brandul Cupio, unul din liderii pietei de manichiura din Romania.  Acest curs se afla la prima editie si este structurat pe doua parti, una teoretica si una practica, iar in cadrul lui vor fi aprofundate chiar si notiunile privitoare la relatia cu clientii.

Pe langa experienta unica pe care o ofera un astfel de curs, absolventele se vor bucura si de un certificat de calificare profesionala eliberat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei si Cercetarii prin intermediul  ANC ( Autoritatea Nationala pentru Calificari). Avand in vedere faptul ca diploma este recunoscuta la nivel european,  cursantele se vor putea angaja pe baza ei in orice salon de manichiura din Romania sau din strainatate.

Un alt aspect important de mentionat referitor la curs este costul total care ajunge la 995 RON. Acest cost include insa si doua bonusuri importante precum un Curs de aplicare si indepartare corecta a ojei semipermanente si un kit de produse Cupio in valoare de 200 RON (exexemplu: recomandare kit oja semipermanenta).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram