Cum construim evaluam si optimizam experienta de candidat ?

21 august 2014

Recrutarea si selectia personalului sunt doua etape firesti in procesul de elaborare a strategiei si planificarii resurselor umane. Aceste procese reprezinta o etapa foarte importanta ce necesita tehnici speciale, calitatea lor conditionand performantele viitoare ale firmei. Insa, in contextul economic actual dinamic, puternic concurential, selectia si recrutarea candidatilor devine din ce in ce mai provocatoare.
« Rareori ai oportunitatea de a face o noua prima impresie. Orice parteneriat in cariera construit intre o companie si angajat incepe – si se poate incheia prematur – cu experienta de candidat. Traim intr-o lume hiper-conectata in care experienta de consumator primeaza si se propaga la viteze ametitoare. Talentul pe care dorim sa il achizitionam pentru organizatiile noastre va avea mai degraba interes pentru cum l-am facut sa se simta decat pentru ce i-am scris intr-o oferta. Modul in care alegem sa construim, evaluam si optimizam experienta de candidat ne poate asigura sau bloca calea catre cel mai bun capital uman. », spune Lucian Ivan, Resourcing Manager Bergenbier- A Molson Coors Company.
In cadul workshop-ului sustinut de Lucian Ivan pe 23 octombrie, la HR Summit Iasi, participantii vor putea afla printre altele: ce este experienta de candidat, cum construim experienta de candidat (primind drept exemplu un model practic) si cum pot masura, optimiza aceasta experienta cu ajutorul unor metode si modele de metrice.
Lucian Ivan, face parte din echipa celor 14 speakeri invitati in aceasta toamna la HR Summit Iasi. Printre vorbitorii acestei editii se mai numara si Antoneta Gales (Head of HR Selgros Cash&Carry), Ioana Toma (HR Manager Cargus), Roxana Dobrescu (HR Manager AVON Romania&Moldova), Adriana Aionitoae (Head Of HR Endava).
Intra pe site-ul evenimentului si afla lista completa a speakerilor prezenti pe 23-24 octombrie la HR Summit Iasi

Libero Events este o agentie de evenimente B2B si B2C avand in portofoliu manifestari in domenii ca: turism, home&deco, comert online, medical si evenimente dedicate antreprenoriatului.
Organizam târguri si expozitii: Touristica, Deco Show, BookShow, conferinte: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Arcitecture Day, workshopuri si seminarii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram