Alexandru Popescu noul Director General Philips Healthcare pentru sud estul Europei

16 iunie 2014

Principalele obiective ale noului director general Philips Healthcare sunt dezvoltarea strategica si operationala a business-ului, precum si consolidarea pozitiei companiei ca lider in ingrijirea sanatatii. Alexandru Popescu va dezvolta si implementa strategia Philips Healthcare in Romania si in tarile din sud-estul Europei unde compania este prezenta.

Alexandru Popescu are o experienta de 15 ani in industria de sanatate si comert, fiind specializat in achizitii si investitii, branding si identitate, precum si in dezvoltarea companiei. A ocupat pana in prezent functia de director executiv al Centrului de Radioterapie Amethyst, conducand operatiunile companiei din Romania, Bulgaria si Republica Moldova. De-a lungul timpului, Alexandru Popescu a indeplinit functii de conducere in companii medicale precum ISIDA, Regina Maria, Euromedic si Medicover, avand atat responsabilitati operationale, cat si strategice.

"Viziunea noastra in ceea ce priveste sanatatea are la baza un ciclu complet de la diagnostic la tratament, in care prioritatea noastra este pacientul. Ne focusam pe inovatii care vor facilita determinarea diagnosticului si care se vor baza pe tratamente noninvazive. Tinand cont de experienta sa vasta din domeniul sanatatii, sunt increzator ca Alexandru Popescu va avea un rol important pentru viziunea noastra si va contribui la dezvoltarea companiei in zona de sud-est a Europei.", afirma Robin van Rozen, general manager Philips pentru sud-estul Europei.

Alexandru Popescu a absolvit Falcultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si Masterul Business Administration al Universitatii din Ottawa. Pe plan personal, Alexandru Popescu este pasionat de sport si marketing, fiind speaker asociat la Marketing Course Bucharest Business School.

Despre Philips Healthcare

Ca lider mondial in Ingrijirea sanatatii, Philips Healthcare se ghideaza dupa ideea confrom careia pentru fiecare lucru pe care compania il face exista un pacient. Prin oferirea solutiilor noi care imbunatatesc si extind ideea de ingrijire in intreaga lume, Philips se dedica crearii experientei ideale pentru toti pacientii, fie ei tineri sau batrani.

Despre Royal Philips Olanda

Royal Philips din Olanda este o companie de tehnologie diversificata, axata pe imbunatatirea vietii oamenilor prin inovatii relevante in domenii precum Ingrijirea sanatatii, Stil de viata si Iluminat. Compania este lider in servicii cardiologice, terapie de urgenta si asistenta medicala la domiciliu, solutii economice de iluminat si aplicatii noi de iluminat, precum si in domenii ca barbieritul si ingrijirea barbatilor si igiena orala.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram