Cum motivam angajati?

08.08.2017 / Resurse Umane / Bucuresti

Atunci cand ne aflam in posibilitatea de a alege un loc de munca in detrimentul altuia, trebuie sa luam in considerare aspectele care le diferentiaza, riscurile care ni le asumam, precum si punerea in balanta a beneficiilor generate de ambele parti. ...

Cat de accesibile sunt bonusurile la locul de ...

Un loc de munca vine la pachet cu veniturile generate de acesta, fiind principalul motiv pentru care oamenii se angajeaza, Exista tot mai multe companii care ofera modalitatea de plata prin bonusuri, mai ales ca unele nu sunt impozitate, fiind un beneficiu atat pentru angajat, cat si pentru angajator.

Femeile aleg tot mai des cariere in comunicare

Cand vine vorba despre o cariera, femeile inclina tot mai mult pentru pozitii precum cele de comunicare, marketing sau functii care implica o activitate in mediul online. Dintotdeauna, capacitatea si abilitatea de a rezolva anumite probleme directe, au condus la deschiderea anumitor pozitii special pentru femei. In PR, prezentari , jurnalism,

Talent Reserve și FoxSalesJobs - servicii integrate de ...

Talent Reserve și FoxSalesJobs au dezvoltat o platformă de recrutare pentru forța de vânzări care vine în sprijinul acesteia cu resurse și informații utile din domeniu. Specializată în domeniul vânzărilor, compania acoperă una dintre ariile de activități pe care le integrează managementul resurselor umane, astfel încât procesul de recrutare să fie

Cea mai cunoscuta agentie de turism din Romania ...

Agentia de turism Happy Tour, una dintre cele mai cunoscute agentii de turism din Romania, aniverseaza 21 de ani de cand si-a inceput activitatea in acest sector, si anume serviciile turistice.

Online - locuri de munca oriunde, pentru orice ...

Cu ani in urma, site-urile de recrutare online vizau in special generatia tanara, care isi dorea un mod modern de identificare a oportunitatilor de cariera, dincolo de rasfoirea ziarelor cu anunturi. In prezent, se poate spune ca recrutarea online este cu adevarat accesibila tuturor categoriilor de varsta, ba chiar si persoanelor

Nutricia Romania, desemnată Best Employer în 2016

Nutricia Romania, singura companie dedicată exclusiv nutriției bebelușilor, s-a numărat printre cele 10 companii românești care au primit recunoaștere pentru rezultatele excelente în rata de implicare a angajaților, în cadrul ediției 2016 a studiului Best Employers (BES).

P3 o numeste pe Emilia Bocan in functia ...

P3, investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietati pan-europenede logistica, a numit-o pe Emilia Bocan in functia de Senior Leasing & Development Manager pentru Romania.Aceasta se va ocupa de toate aspectele care tin de inchirierea si dezvoltarea celor 305.000 m2 ai P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din tara, precum

Peste 30 de companii și-au făcut cont pe ...

FoxSalesJobs este o platformă de joburi și resurse pentru forța de vânzări, care aduce la aceeași masă profesioniștii din vânzări și companiile care angajează cu scopul de a ajuta candidații să găsească job-ul dorit și de a facilita accesul companiilor la cei mai buni angajați din domeniu. Aceasta reprezintă un instrument

Ediția din 2016 a sondajului de engagement organizat ...

București, 25 noiembrie 2016. Aon România a organizat joi, 24 noiembrie 2016, în cadrul Hotelului Intercontinental, Gala decernării titlului Best Employer. Companiile câștigătoare ale titlului “Aon Best Employer 2016” au fost desemnate ca urmare a desfășurării celei de-a patra ediții consecutive a studiului Aon Best Employers în România.

Spune o poveste HORROR de la locul de ...

Trimite povestea, poza sau filmuletul tau horror de la munca catre Banca de Joburi in perioada 27 octombrie – 6 noiembrie 2016 si esti premiat cu un loc de munca divin, plus 50 EUR din valoarea biletului de transport daca alegi un loc de munca in strainatate. Cele mai de groaza

S-a lansat FoxSalesJobs – o platformă online de ...

Talent Reserve lansează FoxSalesJobs – prima platformă online de recrutare pentru forța de vânzări din România, care aduce la aceeași masă profesioniștii din vânzări și companiile care angajează cu scopul de a ajuta candidații să găsească job-ul dorit și de a facilita accesul companiilor la cei mai buni angajați din domeniu.

Loc de munca dulgher Belgia

Desi o tara mica, cu doar aproximativ 11 milioane de locuitori, Belgia este deschisa celor care vin pe teritoriul sau din alte tari europene, pentru a munci. In Belgia traiesc, de asemenea, numerosi romani – in 2010 numarul acestora fiind de 22.000, potrivit unui studiu coordonat de Jan Hetogen (sociolog).

Limba română pe agenda expaţilor - ediţia a ...

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, organizează cea de-a cincea ediţie a evenimentului „Limba română pe agenda expaţilor”. Acesta este dedicat atât profesioniştilor de resurse umane, cât și managerilor expaţi din companii şi persoanelor dornice să participe la un schimb de experienţă

Experți la nivel internațional în domeniul HR îți ...

Lumea muncii este în continuă schimbare Un nou val de revoluții tehnologice afectează locurile de muncă, industriile și modelele de afaceri tradiționale. Modul în care lucrăm se schimbă; oportunitățile create de globalizare, progres tehnologic și schimbări demografice ne fac să regândim caracterul și semnificația „muncii”. Oamenii sunt tot mai adesea angajați în domenii

Lidl Romania l-a numit pe Ionut Preda in ...

Lidl l-a promovat pe Ionut Preda in functia de Director National de Vanzari si Logistica. Astfel, de la 1 mai, dupa 8 ani petrecuti alaturi de echipa de succes Lidl, Ionut Preda va prelua atributiile noii pozitii si va deveni membru al Consiliului de Conducere Lidl Romania.

„Viitorul educației” sau cum să aducem curajul în ...

Calitatea resurselor umane din educație a fost tema care stârnit cel mai mare interes printre participanții la evenimentul de lansare a lucrării „Viitorul educației – 11 perspective pentru România”, organizat marți, 12 aprilie, de către Federația Coaliția pentru Educație.

Meserii la mare cautare - Tot mai multe ...

In ultimii ani, domeniul infrumusetarii se bucura de o popularitate tot mai crescuta in randul femeilor din Romania care isi cauta meseria potrivita. Cresterea nivelului de trai a reusit sa creeze numeroase oportunitati de angajare pentru tinerele romance interesate de o cariera in domeniul frumusetii (cosmetica, manichiura, ingrijire personala etc.)

Aon România dă startul înscrierii pentru Best Employers ...

Aon România, unul din principalii jucători pe piața de brokeri de asigurare și reasigurare din România, invită companiile interesate să se înscrie la cea de-a patra ediție a Best Employers Study, cercetarea care aduce recunoaștere publică organizațiilor ce au reușit să creeze medii de lucru extraordinare pentru angajații lor.

PROGRAM INOVATIV DE TRAINING SI DEZVOLTARE A ECHIPEI

Aboneaza-te la Performanta! A.D. N.-um: un program de Training si Dezvoltare unic pe piata de training din Romania !

Leading Millenials - primul curs practic din România ...

București, martie 2016 – Compania de training Human Capital Resources (HCS) lansează Leading Millennials, primul curs practic din România care analizează cum se raportează angajații generației Y la locul de muncă și oferă soluții practice pentru creșterea eficienței lucrului în echipe multi-generaționale. Având la bază peste șase luni de cercetare și